Yamaha-Bikers Hellas
Welcome to the Yamaha-Bikers forum.

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα σου δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχεις στις δημόσιες συζητήσεις για τις μηχανές yamaha! Καλή περιήγηση!
Yamaha-Bikers Hellas
Welcome to the Yamaha-Bikers forum.

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα σου δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχεις στις δημόσιες συζητήσεις για τις μηχανές yamaha! Καλή περιήγηση!
Yamaha-Bikers Hellas
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Yamaha-Bikers Hellas

**Το ελληνικό φόρουμ της Yamaha**

ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
REM
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_lcap2ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Voting_bar2ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_rcap2 
gatoulis
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_lcap2ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Voting_bar2ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_rcap2 
delrules
loui
despot
sfairas
STEF
webmaster
Petran
cookerman
Ψηφοφορία
Τι ήταν αυτό που σας έκανε να αποφασίσετε να πάρετε YAMAHA???
Design
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_lcap228%ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_rcap2
 28% [ 8 ]
Απόδοση
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_lcap20%ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_rcap2
 0% [ 0 ]
Value for Money
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_lcap214%ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_rcap2
 14% [ 4 ]
Αξιοπιστία
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_lcap228%ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_rcap2
 28% [ 8 ]
Περιφερικά
 0% [ 0 ]
Διαφορετικότητα - Μοναδικότητα
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_lcap27%ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_rcap2
 7% [ 2 ]
Ποιοτική Κατασκευή
 7% [ 2 ]
Οδηγική Συμπεριφορά
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_lcap210%ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Vote_rcap2
 10% [ 3 ]
Επιρροή από φίλο
 7% [ 2 ]
Επιρροή από το yamaha-bikers
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 29

Μοιραστείτε

ανεκδοτάκια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
STEF
Moderator
Moderator
STEF

Φύλλο : Άντρας
Όνομα : STEF
Μοντέλο : FZ1 FAZER
Αριθμός δημοσιεύσεων : 417
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010
ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠαρ Νοε 12, 2010 7:44 pm

Ο Θεος δημιουργησε το κρασι για να κυκλοφορει καλυτερα το αιμα στην καρδια
και ο σατανας εφτιαξε την μαλαματινα και αφθονα σουβλακια για την λεσχη φιλων FAZER β.ελλαδος
κι ο Θεος εφτιαξε στον αγιο προδρομο τον μιλτιαδη.....

......κι ο σατανας τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!! devil2
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.goldentrophy.gr
gatoulis
Moderator
Moderator
gatoulis

Όνομα : gatoulis
Μοντέλο : joc r
Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΣαβ Νοε 13, 2010 9:58 am

STEF έγραψε:
Ο Θεος δημιουργησε το κρασι για να κυκλοφορει καλυτερα το αιμα στην καρδια
και ο σατανας εφτιαξε την μαλαματινα και αφθονα σουβλακια για την λεσχη φιλων FAZER β.ελλαδος
κι ο Θεος εφτιαξε στον αγιο προδρομο τον μιλτιαδη.....

......κι ο σατανας τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!! devil2

smil4462411356715 tooth smil4462411356715 tooth smil44f75681e2dd8
ο νους σου στο κεχρι... smil4462411356715 tooth
http://www.myfazer.gr
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

Μοντέλο : fazer 600
Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080
Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΣαβ Νοε 20, 2010 12:44 pm

Η καινούργια πινακίδα κοντά στο ΑΤΜ της Τράπεζας, γράφει:
«Αγαπητοί μας πελάτες, η Τράπεζά μας εγκαθιστά νέα μηχανήματα ΑΤΜ, στα οποία θα προσεγγίζετε με το αυτοκίνητό σας, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να κάνετε ανάληψη χρημάτων χωρίς να βγείτε καθόλου από το όχημά σας.
Παρακαλούνται όσοι πελάτες κάνουν χρήση αυτού του τρόπου ανάληψης, να ακολουθήσουν τις αναγραφόμενες οδηγίες».
Μετά από μήνες, οι οδηγίες για Άνδρες και Γυναίκες, εμπλουτίστηκαν και αναπτύχθηκαν με διαφορετικό τρόπο. Ακολουθείστε τα βήματα που αφορούν το φύλο σας...

Μέθοδος Ανδρών:
1. Οδηγείστε κοντά στο μηχάνημα
2. Ανοίξτε το παράθυρό σας.
3. Εισάγετε την κάρτα στο μηχάνημα και πληκτρολογήστε το ΡΙΝ σας.
4. Πληκτρολογήστε το ποσό χρημάτων που επιθυμείτε και εισπράξτε τα.
5. Αφαιρέστε την κάρτα σας και πάρτε την απόδειξη.
6. Κλείστε το παράθυρο του αυτοκινήτου σας.
7. Κατευθυνθείτε προς τον επόμενο προορισμό σας.

Μέθοδος Γυναικών: (δυστυχώς, τα περισσότερα είναι αληθινά!)
1. Οδηγείστε κοντά στο μηχάνημα.
2. Παρκάρετε έτσι ώστε το παράθυρό σας να βρεθεί απέναντι από το μηχάνημα.
3. Τραβήξτε χειρόφρενο και ανοίξτε το παράθυρό σας.
4. Βρείτε την τσάντα σας, αδειάστε την στο κάθισμα του συνοδηγού και βρείτε την κάρτα σας.
5. Κλείστε τη φίλη στο κινητό σας, λέγοντάς της ότι θα την καλέσετε αργότερα.
6. Προσπαθήστε να εισάγετε την κάρτα σας στο μηχάνημα.
7. Βγείτε από το αυτοκίνητο για να φτάνετε στο μηχάνημα (οι ανόητοι, το έχουν τοποθετήσει μακριά από το αυτοκίνητό σας!).
8. Εισάγετε την κάρτα.
9. Εισάγετε και πάλι την κάρτα με το σωστό τρόπο.
10. Ψάξτε στο πορτοφόλι σας να βρείτε το σημειωματάκι με το ΡΙΝ σας.
11. Πληκτρολογήστε το ΡΙΝ σας.
12. Πιέστε ΑΚΥΡΟ και ξαναπληκτρολογείστε το ΡΙΝ σας σωστά.
13. Πληκτρολογήστε το ποσό χρημάτων που επιθυμείτε.
14. Ελέγξτε τα μαλλιά σας στο τζάμι που καθρεφτίζει το πρόσωπό σας.
15. Εισπράξτε τα χρήματα και πάρτε και την απόδειξη.
16. Μπείτε στο αυτοκίνητο, αδειάστε ξανά την τσάντα σας και τοποθετείστε στο βάθος το πορτοφόλι και τα μετρητά.
17. Σημειώστε στην ατζέντα σας το ποσόν των χρημάτων που αναλάβατε.
18. Ανάψτε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας και ξεκινήστε.
19. Σταματήστε! Ξαναβγείτε και αφαιρέστε την κάρτα σας από το μηχάνημα.
20. Αδειάστε ξανά την τσάντα σας, βρείτε την καρτοθήκη και τοποθετείστε την κάρτα ανάληψης.
21. Αγριοκοιτάξτε τον ενοχλητικό οδηγό πίσω σας, που κορνάρει.
22. Ξαναβάλτε μπρος την αναμμένη μηχανή και ξεκινήστε.
23. Καλέστε στο κινητό τη φίλη σας, που κλείσατε πριν λίγα λεπτά.
24. Προχωρήστε 2-3 χιλιόμετρα.
25. Λύστε το χειρόφρενο!
http://www.myfazer.gr/
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΣαβ Νοε 20, 2010 12:51 pm

Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει:
-"Kαλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας"
-"Τιμή δική μου" απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, "αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;"
-"250" απαντάει αυτός
Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται Λίγο αργότερα κι...

ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του τού λέει:
-"Mεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας"
-"Δική μου η τιμή..." απάντησε ο Αϊνστάιν. "Τι IQ έχετε ευγενικέ κύριε;".
-"150".
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κ ά. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει:
-"Eίναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ'έναν τόσο μεγάλοεπιστήμονα"
-"Δική μου η τιμή" απάντησε ο Αϊνστάιν, "Τι IQ έχετε;"
-"100".
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κά. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει:
-"Eίναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν"
-"Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε;"
-"50".
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον big brother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται. Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του:
-"Πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας"
-"Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας;"
-"10".
Κι ο Αϊνστάιν απαντάει:
-"Πώς πάει ο Ο@@@@@@@@@ς???

loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΣαβ Νοε 20, 2010 1:08 pm

Τρεις εγκάρδιοι φίλοι, θέλοντας να γιορτάσουν τον 10ο χρόνο της φιλίας τους, αποφασίζουν να
βγουν έξω για να το βρέξουν.
Αφού λοιπόν έχουν κατεβάσει τη μισή κάβα στο κλασσικό μπαράκι/στέκι των παιδικών τους χρόνων, αποφασίζουν να λήξουν τη βραδιά με βασιλικές ηδυπάθειες.
Ο ένας όμως από τους τρεις, έχασε κάπου το μέτρημα στα ποτά, και είχε γίνει σκνίπα.

Κατεβαίνουν λοιπόν Αθήνα, σε έναν από τους διανυκτερεύοντες οίκους ανοχής, και πιάνουν την
διαχειρίστρια (γνωστή και ως Τσατσά στα λαϊκά στρώματα).
- Κοίτα να δεις, εγώ και τα φιλαράκια μου σήμερα γιορτάζουμε.. θέλω λοιπόν να μας δώσεις λοιπόν κάτι σπέσιαλ.

- Τι να σας πώ παιδιά, λέει η Τσατσά, τέτοια ώρα που ήρθατε δεν έχω και μεγάλη ποικιλία.. έχω μόνο δύο κοπέλες διαθέσιμες.. και εκτός αυτού, το παλικάρι από εκεί είναι τύφλα στο μεθύσι..

- Ααα, σε παρακαλώ.. παρεμβαίνει ο δεύτερος ημιξεμέθυστος φίλος..
το παλικάρι είναι καλός φίλος και θέλω να το βολέψεις και αυτό..

- Ρε παιδιά.. τι να κάνουμε.. μόνο αυτή την πλαστική κούκλα έχω .. μέσα στο μεθύσι του δεν πρόκειται να καταλάβει και τίποτα..

- Κομμάτια να γίνει, λέει πάλι ο πρώτος.. δώστου την κούκλα..

Πραγματικά, οι 3 φίλοι μπαίνουν στα ιδιαίτερα δωμάτια της επιχείρησης και βγάζουν τα μάτια τους μέχρι πρωϊας.
-Το επόμενο μεσημέρι, αφού συνήλθανε από τις κρεπάλες, μαζεύονται στο σπίτι του πρώτου φίλου για καφέ.. πάνω
στην κουβέντα, αρχίζουν να συζητάνε για τα "κομμάτια" που πετύχανε το προηγούμενο βράδυ..

- Καλά παιδιά, μιλάμε εγώ πέτυχα μια γαλλιδούλα άλλο πράγμα..
- Και που το κατάλαβες ρε συ ότι ήταν γαλλίδα;..

- Ε να, όταν την είχα στα τέσσερα και τις πέταγα τα μάτια έξω, μου φώναζε oui, oui, και τέτοια..

- Καλή ξήγα, λέει ο δεύτερος, εγώ πέτυχα μια Ισπανιδούλα φωτιά και λαύρα..

- Και εσύ που το κατάλαβες ρε ότι ήταν Ισπανίδα;..

- Ε, εκτός από το ότι είχε κάτι βυ@@@ες σαν καρπούζια, πάνω στα Ισπανικά μου φώναζε Ολέ Ολέ...

- Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πετάγεται ο τρίτος, αλλά εμένα η κοπελιά ήταν μάγισσα...

- Μάγισσα; τι λες ρε μεγάλε;.. και που το κατάλαβες ότι είναι μάγισσα..;

- Ε να, με το που της
δάγκωσα το κωλαράκι, κάνει μία ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.. και φεύγει από το παράθυρο!
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΤρι Νοε 23, 2010 8:37 am

Ο Φώτης, ένας 35άρης εργένης που μένει μόνος του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, λίγες μέρες μετά τη γιορτή του δέχεται ένα μεγάλο κουτί ως δώρο από έναν άγνωστο αποστολέα.
Το ανοίγει και βλέπει ότι μέσα στο κουτί ήταν ένας παπαγάλος. «Ωραία», σκέφτεται, «ένα πανέμορφο πουλί για συντροφιά είναι ό,τι πρέπει».
-Μιλάς καθόλου; ρωτάει χαμογελαστός τον παπαγάλο.
-Τι λε ρε καραγκιόζη; -του λέει ο παπαγάλος- εγώ αν μιλάω ή εσύ ρε μπούφο που δεν μπορείς να ολοκληρώσεις ένα νόημα, ρε βλήμα, ρε έτσι., ρε αλλιώς.. κ.λπ ένα υβρεολόγιο απίστευτο, σα ναύτης στο λιμάνι του Γκαμπές.
Ο Φώτης τα έχασε.
-Σε παρακαλώ, λέει στον παπαγάλο, σταμάτα μας ακούει η γειτονιά.
-Σε πειράζει η γειτονιά, ρε κακομοίρη -φωνάζει ο παπαγάλος- και δεν σε πειράζει που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από τον καναπέ, παράσιτο, καμένε, ρε έτσι, ρε αλλιώς και πάλι ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο με όλο και μεγαλύτερη ένταση φωνής.
Ο Φώτης δεν ήξερε τι να κάνει. Προσπαθούσε να σταματήσει τον παπαγάλο αλλά εκείνος τον έβριζε φωνάζοντας όλο και περισότερο. Στην απόγνωσή του ανοίγει το πορτάκι και σπρώχνει τον παπαγάλο στην κατάψυξη του ψυγείου.
Ο παπαγάλος και μέσα από την κατάψυξη συνέχιζε να βρίζει. Ξαφνικά μετά από 3 λεπτά ο παπαγάλος σταμάτησε και απλώθηκε σιωπή. Ο Φώτης ανακουφίστηκε στην αρχή αλλά αμέσως σκέφτηκε: «Ρε συ το σκότωσα το πουλί. Εντάξει βρίζει αλλά όχι και να το σκοτώσω. Μπορώ να το επιστρέψω».
Άνοιξε αμέσως την κατάψυξη. Ο παπαγάλος βγήκε με σοβαρό ύφος και ψιλοτρέμοντας είπε: «Λυπάμαι για την επιθετική συμπεριφορά μου και ζητώ συγγνώμη γι αυτή. Ομολογώ ότι παρεκτράπηκα και δηλώνω ότι θα κάνω προσπάθεια να διορθωθώ στο μέλλον».
Ο Φώτης έμεινε άναυδος για μια στιγμή. Πριν προλάβει να ρωτήσει τι συνέβη, ο παπαγάλος τον ρώτησε:

«Μπορώ να μάθω τι σου είχε κάνει το κοτόπουλο;;;;;;;;».
REM
Global Moderator
Global Moderator
REM

Όνομα : Barovios
Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300
Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΤετ Δεκ 01, 2010 9:52 am

Ένας 60-χρονος άνδρας πήγε στο γραφείο του γιατρού του για να κάνει μια εξέταση σπέρματος. Ο γιατρός του έδωσε ένα άδειο βαζάκι και του είπε, «Πάρε αυτό το βάζο σπίτι και φέρτο μου αύριο με δείγμα.» Την επόμενη μέρα ..

εμφανίζεται αγανακτησμένος ο 60-χρονος στο γραφείο του γιατρού και του δίνει το βάζο, άδειο!

Ο γιατρός τον ρωτά τι συνέβη, και ο ανθρωπάκος του εξηγεί,

«Λοιπόν, γιατρέ, θα στα πω όλα! Πρώτα προσπάθησα μόνος μου με το δεξί χέρι μου, αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό αλλά πάλι , τίποτα .Ε μετά , φώναξα την γυναίκα μου … για βοήθεια. Προσπάθησε και αυτή με το δεξί χέρι, αλλά τίποτα . Στη συνέχεια με το αριστερό, αλλά πάλι τίποτα. Προσπάθησε ακόμη και με το στόμα , έβαλε και τα δόντια της , αλλά ακόμη τίποτα.

Τι στο καλό , φωνάξαμε ακόμα και την γειτόνισσα
Τί με τα χέρια, τί με το στόμα, τίποτα! Προσπαθήσανε και οι δύο μαζί αλλά πάλι τίποτα.

Ο γιατρός συγκλονίσμενος. «Ζητήσατε τη γειτόνισσα ????»

Ο γέρος απάντησε, «Ναι, αλλά δεν έχει σημασία, όσο και να προσπαθήσαμε , το καταραμένο το βαζάκι , δεν έλεγε να ανοίξει!»

http://www.kouvoukliotis.gr
limarium
normal member
normal member
limarium

Όνομα : Σταύρος
Μοντέλο : Fz6 fazer
Αριθμός δημοσιεύσεων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2010
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΤετ Δεκ 01, 2010 6:18 pm

smil44f75681e2dd8
REM
Global Moderator
Global Moderator
REM

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΔευ Δεκ 13, 2010 11:53 am

Άνοιξε κάπου ένα μαγαζί που πουλάει άντρες και πάει μία γυναίκα να βρει σύζυγο…
Στην είσοδο του μαγαζιού υπάρχει μια επιγραφή με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι πελάτες.

- Ο πρώτος κανόνας λέει ότι μπορείς να μπεις στο μαγαζί μόνο μια φορά.

- Υπάρχουν 6 όροφοι και σε κάθε όροφο μπορείς να επιλέξεις σύζυγο ή να ανέβεις στον επόμενο.

- Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατέβεις όροφο παρά μόνο για να βγεις από το κτίριο.

Μπαίνει λοιπόν η κυρία και ανεβαίνει στον πρώτο όροφο.

Η επιγραφή λέει:
1. Άνδρες με δουλειά.

Η κυρία συνεχίζει στον δεύτερο όροφο:
2. Άνδρες με δουλειά που αγαπάνε τα παιδιά.

Στον τρίτο όροφο η επιγραφή λέει:
3. Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά και είναι όμορφοι.

Καλοί σκέφτεται η κυρία αλλά ανεβαίνει στον τέταρτο όροφο:
4. Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά είναι όμορφοι και βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού.

Ας ανέβω έναν ακόμη όροφο λέει η κυρία και στον πέμπτο διαβάζει:
5. Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά είναι όμορφοι βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού και είναι πολύ ρομαντικοί.

Η κυρία το έχει πάρει απόφαση θα πάρει άντρα από τον πέμπτο όροφο αλλά δεν αντέχει να μην ανέβει στον έκτο.

Εκεί η επιγραφή λέει:
6. Είστε η επισκέπτης 38.459.012 σε αυτόν τον όροφο.
Δεν υπάρχουν άντρες εδώ. Ο όροφος αυτός υπάρχει μόνο ως απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτα.

& ΑΝΤΡΕΣ…

Στο απέναντι 6όροφο κτίριο άνοιξε ένα μαγαζί που πουλάει γυναίκες.

Στον πρώτο όροφο η επιγραφή γράφει :
1. Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ.

Στον δεύτερο όροφο η επιγραφή γράφει :
2. Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ και έχουν λεφτά.

Στον τρίτο όροφο η επιγραφή γράφει :
3. Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ έχουν λεφτά και μεγάλα βυζι@.

Στον 4 - 5 - 6 όροφο κανένας δεν έχει ανέβει. Απόδειξη ότι οι άνδρες ικανοποιούνται με πολύ λιγότερα...

gatoulis
Moderator
Moderator
gatoulis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΔευ Δεκ 13, 2010 12:17 pm

Laughing ωραιος ο ταμιας... Laughing Laughing
ρεμο...απο ποιον οροφο ψωνισες εσυ...?????? devil2
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠεμ Δεκ 16, 2010 12:09 pm

( Όποιος έχει πάει φαντάρος..... καταλαβαίνει ! )

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ TΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ:
Αύριο το βράδυ περί τις 20.00 ο κομήτης του Χάλλεϋ θα είναι ορατός στην περιοχή μας, γεγονός το οποίον συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 75 χρόνια.
Οι άνδρες, με στολή ασκήσεων, να βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος όπου θα τους εξηγήσω το σπάνιο αυτό φαινόμενο.
Σε περίπτωση βροχής, δεν θα μπορούμε να δούμε τίποτε, οπότε συγκεντρώσατε τους άνδρες στο αμφιθέατρο του Τάγματος και θα τους δείξω ταινίες του φαινομένου.

Ο ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ:
Κατά διαταγή του Διοικητού, αύριο περί την 20.00, ο κομήτης του Χάλλεϋ θα εμφανιστεί πάνω από τον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος. Αν βρέξει συγκεντρώστε τους άνδρες έξω με στολή ασκήσεων και φέρτε τους με βήμα στο αμφιθέατρο, όπου θα λάβει χώρα το σπάνιο αυτό φαινόμενο, κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε 75 χρόνια.

Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΜΟΙΡΙΤΕΣ:
Κατά διαταγή του Διοικητού, με στολή ασκήσεων περί τις 20.00 αύριο το βράδυ, το φαινόμενο του κομήτη του Χάλλεϋ θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο του Τάγματος.
Σε περίπτωση βροχής στο χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος, ο Διοικητής θα δώσει άλλη διαταγή, κάτι το οποίο συμβαίνει μιά φορά κάθε 75 χρόνια.

O ΔΙΜΟΙΡΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ:
Αύριο περί τις 20.00 ο διοικητής θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο με τον κομήτη του Χάλλεϋ κάτι το οποίο συμβαίνει κάθε 75 χρόνια. Αν βρέξει, ο Διοικητής θα διατάξει τον κομήτη να προσέλθει στο χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος.

Ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ:
Όταν βρέξει αύριο περί τις 20.00, ένα φαινόμενο, ο 75χρονος Στρατηγός Χάλλεϋ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή θα διασχίσει, οδηγώντας τον κομήτη του, τον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος, με στολή ασκήσεων.

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ:
Σειρά το άκουσες; Ήρθε ο Στρατηγός στη μονάδα μέσα στη βροχή, πάνω σε μιά Χάρλεϋ, σαν κομήτης και φορούσε στολή ασκήσεων.
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠεμ Δεκ 16, 2010 12:12 pm

Επιτέλους ένα σωστό παραμύθι !!!

Μια φορά κ έναν καιρό, ένας υπέροχος πρίγκιπας ρώτησε την πεντάμορφη
πριγκίπισσα:

-Θέλεις να με παντρευτείς;

Κι αυτή απάντησε, ξερά...:

-ΟΧΙ!!!

Η ζωή του Πρίγκιπα πήρε άλλη τροπή..

Πήγαινε κάθε μέρα για ψάρεμα, για κυνήγι και στα μπαράκια με τους φίλους
του.

Κι έπινε πολύ μπύρα, κρασί και ποτά και γινόταν στουπί όποτε του 'κανε κέφι.

Έπαιζε γκολφ και έτρωγε χαβιάρι και άλλα πολλά γιατί του περίσσευαν τα
φράγκα.

Πετούσε τα ρούχα του στην καρέκλα της τραπεζαρίας και πήδαγε πιπίνια,
γειτόνισσες και φίλες και... δεν τον ένοιαζε να ανταγωνιστεί φίλους και
γείτονες για το καλύτερο αμάξι, το καλύτερο μέρος για διακοπές κτλ.

Και αμολούσε κλανιές όποτε γούσταρε και κατουρούσε πιτσιλίζοντας το καπάκι
της λεκάνης με ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου.

Ρεύονταν ασύστολα διαβάζοντας και τραγουδούσε και συνέχεια έξυνε τα @@ του.

Άκουγε Hard Rock και Heavy Metal στη διαπασών και έβλεπε ποδόσφαιρο όλο το
Σαββατοκύριακο

...και κανείς δε του τα 'πρηζε !!!!!!!!!!!!

Και ο πρίγκιπας έζησε πανευτυχής, για πολλά πολλά χρόνια...

ΤΕΛΟΣ
REM
Global Moderator
Global Moderator
REM

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠεμ Δεκ 16, 2010 1:27 pm

Μήπως θέλει να πει κάτι ο ποιητής;;;
delrules
Moderator
Moderator
delrules

Όνομα : delrules
Μοντέλο : YAMAHA FZ1S FAZER
Αριθμός δημοσιεύσεων : 1083
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2010
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠαρ Δεκ 17, 2010 2:38 pm

Είναι ο γιος του ΤΟΜΙΤΣ, πιτσιρικάς, και έχει μια καινούργια γκόμενα.
Κυριακή απόγευμα, της λέει: "Ο μπαμπάς θα είναι στο γήπεδο. Έλα από το σπίτι. Θα είμαστε μόνοι"
Φτάνει η ώρα, χτυπάει το κουδούνι, της ανοίγει και της λέει "ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ".
Περνάνε στο σαλόνι, κάθεται αυτή στο ΝΤΙΒΑΤΣ, και αυτός δίπλα της.
"Να σε κεράσω κάτι; Μια πορτοκαλάδα ΙΒΙΤΣ; Ένα Χυμό ΜΙΛΙΤΣ; Ένα ΚΡΑΣΙΤΣ; Μια ΣΑΜΠΑΝΑΤΖΟΒΙΤΣ; "
"θα έπινα ένα μαρτίνι" λέει η γκόμενα. Φτιάχνει ο πιτσιρικάς δυο βότκα μαρτίνι και τα φέρνει.
Πάει να πιει η γκόμενα, και το φτύνει σαν να πνίγηκε...
"Τι έγινε, ΜΠΟΜΠΑΝ το ποτό;" "Όχι, έφαγα την ελιά και είχε ΚΟΥΚΟΤΣ, ΓΙΑΒΤΟΚΑΣ πνίγηκα."
Σηκώνεται πάλι ο τύπος. "Πού πας;" τον ρωτάει η γκόμενα.
"Πάω να φέρω τα τσιγάρα μου. Θες και εσύ μια ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ;" "Όχι, δεν καπνίζω".
Τελειώνει ο γιος του ΤΟΜΙΤΣ το τσιγάρο και σηκώνεται από το ΝΤΙΒΑΤΣ. "Πού ΠΑΣΠΑΛΙ;" λέει η γκόμενα;
"Πάω στο ΜΠΑΝΙΑΡΕΒΙΤΣ να κάνω ένα ΝΤΟΥΣΑΝ. Έλα κι εσύ, να μου τρίψεις
το ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ με το ΣΑΜΠΟΝΙΣ." Τελειώνουν το ΜΠΑΝΙΑΡΕΒΙΤΣ, και πάει με
την γκόμενα στο δωμάτιο του.
Την ξαπλώνει στο ΡΑΤΖΑ, και εκεί που πάει να της κατεβάσει το ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ...
"Σταμάτα, στάματα" λέει η γκόμενα. "Γιατί, τι έγινε;" ρωτάει αυτός.
"Είναι ανοικτό το παράθυρο και μας βλέπουν τα παιδιά στην ΑΛΑΝΟΒΙΤΣ."
"Ε, δε ΒΑΡΕΣΑΝΟΒΙΤΣ, ας βλέπουν" της λέει. "Αχ, δε μπορώ" επιμένει η γκόμενα.
"Τέλος ΠΑΝΤΙΤΣ, θα τραβήξω τις ΚΟΥΡΤΙΝΑΪΤΙΣ."
Κλείνει ο τύπος τις ΚΟΥΡΤΙΝΑΪΤΙΣ, γυρίζει στο ΡΑΤΖΑ, αρχίζει τα ΠΑΣΠΑΛΙΕ, της κατεβάζει το ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ
και εκεί που της είχε πιάσει το ΜΑΛΙΚΟΒΙΤΣ, ΝΤΡΑΖΕΝ ΝΤΡΑΖΕΝ χτυπάει το κουδούνι.
"ΚΟΧ, ήρθε ο πατέρας σου;" "ΜΠΑΕΦ, δε νομίζω. Αυτός είναι στο γήπεδο."
"Τα ΓΕΦΤΟΒΙΤΣ από την ΑΛΑΝΟΒΙΤΣ θα είναι, άσε δεν ανοίγω."
ΝΤΡΑΖΕΝ, ΝΤΡΑΖΕΝ πάλι το κουδούνι. Βγαίνει ο πιτσιρικάς στο μπαλκόνι και βλέπει στο δρόμο
έναν ΡΕΜΠΡΑΤΣΑ δυο μέτρα. "Τι θες;" τον ρωτάει.
"Ψάχνω την αδερφή μου" λέει ο ΡΕΜΠΡΑΤΣΑ. "Ε, ΝΑΚΙΤΣ και μένα" του λέει ο άλλος.
Αρχίζει τότε ο ΡΕΜΠΡΑΤΣΑ να πετάει ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ στο μπαλκόνι.
"Σιγά ρε φίλε, θα ΣΠΑΣΙΤΣ τίποτα." Συνέχιζε όμως ο ΡΕΜΠΡΑΤΣΑ. Πιάνει τότε
και ο γιος του ΤΟΜΙΤΣ μια ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ, την πετάει και ΖΝΤΟΒΤΣ! ΚΟΜΑΖΕΤΣ ο ΡΕΜΠΡΑΤΣΑ.
http://www.heavy-metal.gr
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΤετ Δεκ 22, 2010 1:26 pm

Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας δουλεύουν στη ΝΑΣΑ καθαρίζοντας πυραύλους.
Από τη πολύ κούρασή έχουν τρελαθεί στη δίψα και θέλουν κάτι να πιούν.
Βλέπουν ένα κουβά με ένα υγρό και κατεβάζουν ο καθένας από μισό.
Το βράδυ παίρνει τηλέφωνο ο Γιωρίκας τον Κωστίκα.
- "Βρε Κωστίκα, ξέρεις τι ήταν αυτό που ήπιαμε το μεσημέρι;"
- "Νερό, δεν ήταν βρε Γιωρίκα;"
- "Όχι Κωστίκα δεν ήταν νερό αλλά προωθητικό πυραύλων."
- "Ε! και τι έγινε δεν πάθαμε τίποτα."
- "Δεν πάθαμε τίποτα αλλά μην κλάσεις, γιατί εγώ τηλεφωνώ από Τόκιο!"
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠεμ Δεκ 23, 2010 5:35 pm

Μια φορά σε ένα μπαρ καθόταν ένας αδύνατος κύριος και κοιτούσε με μανία το ποτό του. Σε μια στιγμή έρχεται ένας μεγαλόσωμος κύριος, του παίρνει το ποτό του και το πίνει μονορούφι τότε ο άλλος βάζει τα κλάματα. Ο μεγαλόσωμος κύριος του λέει:
- "Καλά ρε φίλε μην κάνεις έτσι, θα σου πάρω άλλο."
- "Όχι, δεν φταις εσύ", λέει ο αδύνατος κύριος.
- "Σήμερα είναι η πιο άσχημή μου μέρα. Το πρωί άργησα να σηκωθώ, έχασα ένα σημαντικό ραντεβού στη δουλειά και ο διευθυντής μου με απέλυσε. Βγαίνω έξω, μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο. Παίρνω ένα ταξί και ξεχνάω μέσα το πορτοφόλι μου. Γυρνάω σπίτι και βλέπω τη γυναίκα μου αγκαλιά με τον υδραυλικό. Και ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, ενώ σκόπευα να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου έρχεσαι κι εσύ και μου πίνεις το δηλητήριο!"
Petran
Fazer Club
Fazer Club
Petran

Όνομα : Πέτρος
Μοντέλο : fazer 600 - Crypton 1100!
Αριθμός δημοσιεύσεων : 338
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2010
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠαρ Δεκ 24, 2010 8:49 am

Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της. Ξοδεύει 5000 και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά, "Πόσο χρονών με κάνετε;"

"32", της απαντάει.

"Κι όμως, είμαι 47!" λέει με ικανοποίηση.

Λίγο αργότερα, πάει στα McDonald's και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει, "Γύρω στα 29 σας κάνω." και η γυναίκα "Όχι, είμαι 47!"

Τώρα πλέον πετάει στα σύννεφα. Σταματάει σε ένα φαρμακείο και αφού φτάνει στο ταμείο και αγοράζει μέντες, ρωτάει το φαρμακοποιό την ίδια φλέγουσα ερώτηση.

Εκείνος απαντά, "Εχμ, 30;"

Για μια ακόμα φορά, λέει περήφανα, "Είμαι 47, αλλά σας ευχαριστώ."

Στη στάση του λεωφορείου, ρωτάει έναν ηλικιωμένο κύριο την ίδια ερώτηση.

Εκείνος της απαντά, "Κυρία μου, είμαι 78 ετών και η όρασή μου δεν είναι όπως παλιά. Όσο ήμουν νέος ωστόσο, είχα ένα σίγουρο τρόπο για να διαπιστώνω την ηλικία μιας κυρίας. Θα ακουστεί σαν ασέβεια, αλλά απαιτεί την τοποθέτηση των χεριών μου στο εσωτερικό του στηθόδεσμού σας. Τότε θα είμαι σε θέση να ειπώ την ακριβή ηλικία σας."

Ακολουθεί μια παρατεταμένη σιωπή στον άδειο δρόμο έως ότου η περιέργεια την κυριεύει.

"Εντάξει, θα σας αφήσω."

Βάζει και τα δύο του χέρια κάτω από την μπλούζα της και στο εσωτερικό του σουτιέν, ψηλαφίζει μεθοδικά και προσεκτικά. Μετά από δύο λεπτά, εκείνη του λέει, "Εντάξει φτάνει..., πόσο ετών είμαι;"

Κάνει ένα τελευταίο ζούπηγμα, βγάζει τα χέρια του και της λέει, "Κυρία μου, είστε 47 ετών."

Όλο έκπληξη τον ρωτάει, "Απίστευτο, πως το καταλάβατε;"

Εκείνος απαντά, "Μου υπόσχεστε πως δε θα νευριάσετε;"

"Ναι"

"Ήμουν από πίσω σας στα McDonald's."
gatoulis
Moderator
Moderator
gatoulis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠαρ Δεκ 24, 2010 9:02 am

smil44f75681e2dd8 smil44f75681e2dd8 ωραιο φωτογραφε smil4462411356715 tooth
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΤετ Δεκ 29, 2010 12:48 pm

Ένας δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο. Λοιπόν σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να αποκτήσει πελάτες. Μετά από κάμποση ώρα ένας κύριος μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου. Αμέσως λέει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Έτσι σηκώνει το τηλέφωνο του, και λέει:
- "Δυστυχώς δεσποινίς Ωνάση, δεν μπορώ να αναλάβω την υπόθεση σας. Είμαι πνιγμένος στη δουλειά. Πάρτε με σε καν` μήνα, μήπως και μπορέσω να σας βοηθήσω."
Κλείνει το τηλέφωνο και λέει στο κύριο που περιμένει:
- "Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω;"
- "Τίποτα, είμαι από την Ο.Τ.Ε, ήρθα για να συνδέσω το τηλέφωνο."
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΤετ Δεκ 29, 2010 12:49 pm

Κυνηγάει η τροχαία έναν οδηγό ο οποίος τρέχει με 200 χιλιόμετρα .Αρχικά τον καταδιώκει ένας μοτοσικλετιστής αλλά λόγω της σοβαρότητας και επειδή δεν καταφέρνει τίποτα , καλεί επειγόντως ενισχύσεις , και βρίσκεται να τον καταδιώκουν 5 περιπολικά , καμιά δεκαριά μηχανές , ελικόπτερο , και δεν συμμαζεύεται .
Μετά απο πολλά τον εγκλωβίζουν και τον ακινητοποιούν . Τόν πλησιάζει ο επικεφαλής των αστυνομικών , και του λέει .
- Φαντάζομαι οτι αντιλαμβάνεσαι τί θα σου συμβεί γιατί έχεις ξεσηκώσει ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της πόλης . Όμως παρά την ταχύτητα που έτρεχες σε παραδέχθηκα σαν οδηγό και θέλω να σου δώσω μια ευκαιρία . Αν λοιπόν μου πείς μια καλή δικαιολογία γιατί έτρεχες σαν παλαβός θα σε αφήσω να φύγεις .
Σκέφτεται ο άλλος για πολύ λίγο και του λέει .
- Τί να σου πώ : την περασμένη εβδομάδα το έσκασε η γυναίκα μου με έναν αστυνομικό και νόμιζα ότι με κυνηγούσατε για να μου την δώσετε πίσω !!!!!!!
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠεμ Δεκ 30, 2010 1:24 pm

Μια φορά ένας χωρικός έπλενε τη γάτα του στο ποτάμι.
Τον είδε ένας περαστικός και του λέει:
- "Μέχρι να πάω και να γυρίσω να δεις που θα τη ψοφήσεις τη γάτα.
Που ξανακούστηκε να πλένουν τις γάτες!"
- "Εγώ θα προσέχω του λέει ο χωρικός."
Στο γυρισμό βρίσκει το χωρικό να κλαίει.
- "Δεν σου τα έλεγα εγώ ότι δεν πλένουν τις γάτες;"
- "Μα δε μου ψόφησε στο πλύσιμο,
στο στύψιμο την έπαθα τη δουλειά."
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠεμ Δεκ 30, 2010 1:25 pm

Ένας μεγάλος εραστής αποφασίζει να πάει να εξομολογηθεί.
- Λέγε, τέκνο μου και ο Θεός θα συγχωρήσει τις αμαρτίες σου όλες.
- Να παπά μου έκανα σεξ με όλες τις χήρες του χωριού.
- Με όλες ; ρωτάει ο παπάς. Αμαρτία τέκνο μου. Μεγάλη αμαρτία.
- Έχω πάρει και κάποιες πιτσιρίκες, ζόρικες γκομενίτσες, αλλά μόνο από πίσω, παπά μου, α... με τρέλαναν στις πίπες τα πουτανάκια. Από μπροστά παπά μου δεν τις πήρα όλες γιατί φοβόταν μη τις γκαστρώσω.
- Τι λες μωρέ αφορεσμένε. Εσένα δε σε σώζουν ούτε 1000 προσευχές.
- Α, εκεί που είχε μεγάλη φάση ήταν με τις γάτες...
- Τι; Πήγες και με γάτα ;
- Μόνο μια φορά, παπά μου, πολλές ...
- Και πως τα κατάφερες βρε αφορεσμένε ;
- Να παπά μου. Απλά πράγματα. Το χαϊδεύεις στην αρχή κι αφού ηρεμήσει το ζώο, έχεις δίπλα την μπότα και το βάζεις με το κεφάλι και τα πόδια προς τα μέσα, δένεις τα κορδόνια και κάνεις τη δουλειά σου άνετα...
- Αγριεμένος ο παπάς φωνάζει το νεωκόρο που ήταν παραπέρα και άκουγε κρυφά ... Έλα ρε μαλάκα να μάθεις πως γ....ει ο κόσμος και μας έχουν ξεσκίσει οι γάτες τα αρχ...δια !!!!!
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠεμ Δεκ 30, 2010 1:27 pm

Στον ελληνοτουρκικό πόλεμο τώρα και οι Έλληνες
Έχουν βρει ένα κόλπο να σκοτώνουν τους Τούρκους.
Κάθε μέρα βγαίνει ένας Έλληνας στο ύψωμα και φωνάζει:
-ΧΑΣΑΝ
-ΝΑΙ;
απαντάει ο Τούρκος και ο Έλληνας ΜΠΑΜ με το τουφέκι και τον
σκοτώνει.
Την άλλη μέρα πάλι:
-ΧΑΣΑΝ
-ΝΑΙ;
ΜΠΑΜ τον σκοτώνει
Λένε οι Τούρκοι δεν πάει άλλο θα κάνουμε και εμείς το ίδιο κόλπο
Βγαίνει την άλλη μέρα στο ύψωμα ο αρχηγός και φωνάζει:
-ΓΙΑΝΝΗ
-ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗ
-ΡΕ ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗ
-Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΧΑΣΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;
-ΝΑΙ.
ΜΠΑΜ
loui
Fazer Club
Fazer Club
loui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΔευ Ιαν 10, 2011 8:02 pm

Κάποιος ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ήθελε να πηδήξει μια γκόμενα, που δούλευε στο ίδιο γραφείο με αυτόν και του άρεσε πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν.
Μια μέρα, ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, αν καθόταν να την πηδήξει.
Αυτή αρνήθηκε.
Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος. Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα, αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει , αυτός θα είχε κατεβάσει το παντελλόνι και αν προλάβαινε θα την πήδαγε.
Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον γκόμενο της.
Έτσι τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.
Εκείνος της λέει:
- ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.
Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 300 Ευρώ και ο εργοδότης συμφωνεί.
Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της, για να δει τι έγινε.
Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε... ... και αυτή λαχανιασμένη του απαντάει:
-"Τον πούστη, πέταξε στο πάτωμα κέρματα".
despot
Supreme member
Supreme member
despot

Όνομα : Σταθης
Μοντέλο : TDM850 '01
Αριθμός δημοσιεύσεων : 670
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2010
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτάκια   ανεκδοτάκια - Σελίδα 5 EmptyΠεμ Ιαν 13, 2011 1:33 pm

Very Happy
http://www.myspace.com/eustase

ανεκδοτάκια
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Yamaha-Bikers Hellas :: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM-