|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Δευ Φεβ 13, 2012 11:24 am | |
| Ένας τύπος οδηγούσε τη μηχανή του βράδυ και το ευχαριστιόταν τρέχοντας πάνω από το όριο ταχύτητας. Ξαφνικά βλέπει τα φώτα του περιπολικού να ανάβουν πίσω του αλλά σκέφτεται ότι μπορεί να του ξεφύγει.
Ανεβάζει ταχύτητα, 150 ο αστυνομικός πίσω του, 160, 180, 200 τίποτα δεν μπορεί να του ξεφύγει και σταματάει στην άκρη.
Αστυνομικός: "Είχα μια δύσκολη μέρα και τώρα εσύ που δεν σταμάταγες. Θα μπορούσα να σε πάω μέσα αλλά μια και είμαι κουρασμένος θα σε αφήσω αν βρεις μια δικαιολογία που δεν την έχω ξανακούσει"
Μοτοσικλετιστής: "Ξέρετε προχθές η γυναίκα μου το έσκασε με έναν αστυνομικό".
Αστυνομικός: "Λοιπόν;" Μοτοσικλετιστής: "Νόμιζα ότι ήσασταν ο ίδιος και με κυνηγούσε να την επιστρέψει". Αστυνομικός: "Καληνύχτα σας". |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Δευ Φεβ 13, 2012 11:26 am | |
| Μια μέρα μπαίνει ο πατέρας στο δωμάτιο και βλέπει την κόρη του με το δονητή στα χέρια. - Τι κάνεις εκεί; τη ρωτά - Να ξέρεις στη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν άντρες και κατέληξα εδώ απαντά αυτή. Την επόμενη μέρα γυρίζει η κόρη από το σχολείο και βλέπει τον πατέρα της να κάθεται στο σαλόνι έχοντας το δονητή δίπλα του πίνοντας ούζο. - Τι κάνεις εκεί πατέρα; τον ρωτά. - Να πίνω ένα ουζάκι με το γαμπρό μου. |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Δευ Φεβ 13, 2012 11:27 am | |
| Ο νεαρός μπαίνει σε ένα φαρμακείο και ρωτάει την ηλικιωμένη κυρία πίσω απ' τον πάγκο. - Συγγνώμη, μπορώ να μιλήσω στο φαρμακοποιό; - Εγώ είμαι, νεαρέ μου! - Ώωω, ξεχάστε το καλύτερα. Χαίρεται! - Νεαρέ μου, εγώ και η αδερφή μου είμαστε φαρμακοποιοί εδώ και 40 χρόνια. Έχουμε ακούσει τα πάντα! Μην ντρέπεσαι λοιπόν! - Έεε, καλά, εντάξει. Ακούστε το πρόβλημά μου: Όταν μου σηκωθεί, μένει έτσι για ώρες. Όσες φορές και αν αυνανιστώ, δεν πέφτει με τίποτε! Μπορείτε να μου δώσετε κάτι; - Μια στιγμή, να συμβουλευτώ την αδερφή μου. Η φαρμακοποιός, χάνεται πίσω από μια κουρτίνα και επιστρέφει σε λίγα λεπτά. - Νεαρέ μου, μίλησα με την αδερφή μου. Σου δίνουμε 50 χιλιάδες τη βδομάδα και το ένα τρίτο του φαρμακείου!!! |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Δευ Φεβ 13, 2012 11:36 am | |
| Ρωτά ο μικρός: - γιατί μπαμπά, οι πετεινοί λαλούν τόσο πρωί; - γιατί είναι η μόνη στιγμή που μπορούν να μιλήσουν. Ύστερα ξυπνάνε οι κότες...
|
|
| |
motzo normal member
Φύλλο : Όνομα : Chris Ηλικία : 37 Μοντέλο : R1 2004 Αριθμός δημοσιεύσεων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2011 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Σαβ Φεβ 25, 2012 8:48 pm | |
| Δυο φίλοι συζητάνε: - Έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου; - Όχι. - Θες καμία;
Το ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας ρωτά τη σύζυγο: - Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο! Και η γυναίκα: - Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό!
Δύο τύποι συναντιούνται αλαφιασμένοι σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα. Λέει ο ένας: Γιατί τρέχεις ρε αδελφέ εσύ; - Έχασα τη γυναίκα μου, του απαντάει. Εσύ γιατί τρέχεις; - Έχασα κ΄ εγώ τη δικιά μου. - Έλα τότε να ψάξουμε μαζί. Πως είναι η γυναίκα σου; - Φίλε, είναι Σουηδέζα γύρω στο 1.82 ύψος, μακριά πόδια, μακριά ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και φοράει ένα μπουστάκι μαύρο και μια μίνι φούστα. Η δικιά σου πώς είναι; - Ρε άστην τώρα τη δικιά μου. Πάμε να βρούμε τη δικιά σου…
- Ρε γυναίκα, άμα βγω γυμνός στο μπαλκόνι, λες να πουν τίποτα οι γείτονες; - Ναι, ότι σε παντρεύτηκα για τα λεφτά σου...
Νυχτερινή βάρδια ο ταξιτζής, μόνος στην πιάτσα και περιμένει πελάτη. Ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα ολόγυμνη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει: - Πάμε Σύνταγμα. Ξεκινούν, αλλά ο ταξιτζής όσο οδηγεί την κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω. Αφού γίνεται αυτό για κάνα 5λεπτο, του λέει η κοπέλα: -Τι συμβαίνει δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα; -Πως, έχω δει πολλές φορές γυμνή γυναίκα... πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ...
|
|
| |
motzo normal member
Φύλλο : Όνομα : Chris Ηλικία : 37 Μοντέλο : R1 2004 Αριθμός δημοσιεύσεων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2011 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Σαβ Φεβ 25, 2012 8:49 pm | |
| Δυο φίλοι συζητάνε: - Έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου; - Όχι. - Θες καμία;
Το ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας ρωτά τη σύζυγο: - Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο! Και η γυναίκα: - Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό!
Δύο τύποι συναντιούνται αλαφιασμένοι σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα. Λέει ο ένας: Γιατί τρέχεις ρε αδελφέ εσύ; - Έχασα τη γυναίκα μου, του απαντάει. Εσύ γιατί τρέχεις; - Έχασα κ΄ εγώ τη δικιά μου. - Έλα τότε να ψάξουμε μαζί. Πως είναι η γυναίκα σου; - Φίλε, είναι Σουηδέζα γύρω στο 1.82 ύψος, μακριά πόδια, μακριά ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και φοράει ένα μπουστάκι μαύρο και μια μίνι φούστα. Η δικιά σου πώς είναι; - Ρε άστην τώρα τη δικιά μου. Πάμε να βρούμε τη δικιά σου…
- Ρε γυναίκα, άμα βγω γυμνός στο μπαλκόνι, λες να πουν τίποτα οι γείτονες; - Ναι, ότι σε παντρεύτηκα για τα λεφτά σου...
Νυχτερινή βάρδια ο ταξιτζής, μόνος στην πιάτσα και περιμένει πελάτη. Ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα ολόγυμνη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει: - Πάμε Σύνταγμα. Ξεκινούν, αλλά ο ταξιτζής όσο οδηγεί την κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω. Αφού γίνεται αυτό για κάνα 5λεπτο, του λέει η κοπέλα: -Τι συμβαίνει δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα; -Πως, έχω δει πολλές φορές γυμνή γυναίκα... πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ...
|
|
| |
motzo normal member
Φύλλο : Όνομα : Chris Ηλικία : 37 Μοντέλο : R1 2004 Αριθμός δημοσιεύσεων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2011 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τρι Μαρ 06, 2012 6:52 pm | |
| Μεθυσμένος σε σουβλατζίδικο: - Ένα γύρο απ' όλα. - Πίτα; - Γάμησέ τα...
ΛΙΩΝΩΩΩΩ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!! |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τετ Μαρ 07, 2012 7:10 pm | |
| Ο καινούργιος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δεν μπορούσε να μιλήσει. Πριν από την επόμενη λειτουργία ρωτάει το Μητροπολίτη, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει. Ο Μητροπολίτης τον συμβουλεύει ως εξής: - Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις.Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος ακόμα και αν λυσσομανούσε καταιγίδα. Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται ο Διάκος του Μητροπολίτη και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής:
"Αγαπητέ πάτερ, Την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό κι όχι μερικές σταγόνες νερό στη βότκα. Σας παραθέτω μερικές παρατηρήσεις, για να μην επαναληφθούν τα σημερινά. - Δεν χρειάζεται να τοποθετείτε φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου. - Το κουβούκλιο στην πλευρά της εκκλησίας είναι το εξομολογητήριο, όχι το μπάνιο. - Ο Αρχάγγελος είπε στην Παρθένο: "Χαίρε κεχαριτωμένη", όχι "Γεια σου πιπίνι". - Καλό θα είναι να μην ακουμπάτε στο άγαλμα της Παναγίας πόσο μάλλον να το αγκαλιάζετε και να το φιλάτε με τέτοιο πάθος. - Οι εντολές είναι 10 και όχι 12. Οι απόστολοι ήταν 12 και όχι 7. Κανείς τους δεν ήταν νάνος. - Δεν αναφερόμαστε στον Ιησού Χριστό και τους αποστόλους ως " Ι.Χ. και Σία". - Ο Ιούδας ήταν προδότης, όχι "σκατορουφιάνος του κερατά" που είπες εσύ στους χριστιανούς. - Ο Χριστός μας είπε στον Πέτρο ότι "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, θα με αρνηθείς", δεν του είπε: "Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα μ' έχεις γράψει στ' α...... σου". - Δεν επιτρέπεται να αποκαλούμε την κεφαλή της εκκλησίας μας "Νονό". - Το καθαγιασμένο ύδωρ είναι για να ευλογούμε, όχι για να δροσίζουμε τον σβέρκο μας. - Ποτέ δεν κηρύττουμε καθισμένοι στα σκαλιά του ιερού και σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάμε το πόδι μας πάνω στη Βίβλο. - Ο άρτος χρησιμεύει για τη Θεία Ευχαριστία όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί. - Η παρότρυνση να χορέψει το ποίμνιο ήταν ενδιαφέρουσα, δεν χρειαζόταν όμως και να χορέψει γιάγκα γύρω από την εκκλησία. - Τις σκάλες του άμβωνα τις κατεβαίνουμε κανονικά, όχι τσουλήθρα στο κάγκελο.
|
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Κυρ Μαρ 11, 2012 7:01 pm | |
| Επίκαιρο ανέκδοτο !!! Λέει ο Γιώργος Νταλάρας στη γυναίκα του: Γιώργος : -Άννα τι θα φάμε το βράδυ; Άννα : -Δεν ξέρω,τι θά'θελες; Γιώργος : -Καλά άσε, θα... φάω στη δουλειά.!!! |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Κυρ Μαρ 11, 2012 7:02 pm | |
| Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα: - «Γεια σας, έχετε σημαίες», ρωτάει την υπάλληλο. - «Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε.» - «Μια ελληνική σημαία θα ήθελα. Σε τι χρώμα βγαίνει;» - «Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!» - «Ωραία, δώστε μου τότε μια άσπρη!»
|
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Κυρ Μαρ 11, 2012 7:03 pm | |
| "Τηλεφωνήματα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταγγέλλουν ότι τα γραμματόσημα με το πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου δεν κολλάνε στους φακέλους. Κάποιοι μίλησαν για προβοκάτσια κατά του πρωθυπουργού και τα ΕΛΤΑ έκαναν άμεσα έρευνα. Το πόρισμα κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι ... τα γραμματόσημα δεν κολλάνε διότι οι πολίτες φτύνουν από την μπροστινή πλευρά κι όχι από πίσω..." |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Κυρ Μαρ 11, 2012 7:03 pm | |
| Τέσσερις άντρες συζητούν για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος κερατάς. Λέει ο πρώτος: Ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο γιατρός. -Γιατί ρε φίλε είναι ο γιατρός; τον ρωτούν. -Γιατί λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Χειρουργεία, εφημερίες..., ξέρει τι κάνει η γυναίκα του τόσες ώρες; -Οχι, λέει ο δεύτερος, ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο στρατιωτικός. -Και γιατί ο στρατιωτικός; τον ρωτούν -Γιατί φεύγει εβδομάδα ολόκληρη σε... ασκήσεις, μπορεί να πάρει μετάθεση και να μην μπορεί να πάει και η οικογένεια μαζί του. Έτσι μένει η γυναίκα μόνη και ποιος ξέρει τι κάνει. -Οχι λέει ο τρίτος. Δεν συμφωνώ, ο μεγαλύτερος κερατάς είναι ο ναυτικός. Λείπει από το σπίτι του μήνες ολόκληρους. Η γυναίκα του κάνει ό,τι θέλει μόνη ανενόχλητη. Ο τέταρτος άκουγε και δεν μιλούσε. Κάποια στιγμή τον ρώτησαν: -Γιατί δεν μιλάς ρε φίλε; Ποια είναι η γνώμη σου; -Τι να σας πω; απαντάει εκείνος, είμαι στρατιωτικός γιατρός του πολεμικού ναυτικού!!!
|
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τετ Μαρ 21, 2012 8:18 pm | |
| Η 19χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές, κακό και μετά από λίγο ξύλο, ο μπαμπάς συμφωνεί να γνωρίσει τον ...ένοχο για την εγκυμοσύνη και να συζητήσουν την κατάσταση... Σάββατο απόγευμα και ο πατέρας στημένος στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει... Οπότε σε κάποια φάση βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία, να σταματά εμπρός στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένα κουστουμαρισμένος νέος με χρυσό ρολόι, ακριβά γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο υπάρχει στην αγορά... Μπαίνει στο σπίτι ο νέος, του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα... -"Ακούστε κύριε" λέει ο νέος "για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε..." -"Μα. . .." προσπαθεί να πει νευριασμένος ο πατέρας... -"Όμως αν το παιδί είναι αγόρι-συνεχίζει απτόητος ο νέος- του δίνω δύο από τα εργοστάσιά μου, ένα στην Πάτρα (ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρείς πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια, και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα. Αν τώρα η κοπέλα αποβάλει..." -"Αν αποβάλει" διακόπτει ο μπαμπάς με αγωνία "
στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς" ... ??? !!! |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τετ Μαρ 28, 2012 5:48 pm | |
| - Θέλω 1 κιλό ντομάτες. - Για Νταλάρα ή για γεμιστά;
Διαφήμιση από γυμναστήριο: "Βαρέθηκες να είσαι χοντρός και άσχημος??? Έλα στο γυμναστήριό μας και μείνε μόνο άσχημος"...
Χρόνια τώρα ο κώλος μου προσπαθεί να πει τη λέξη ''πρόβατο'' αλλά μένει πάντα στο πρρρρρρρρρρ...... :P
Αυτή η νέα αλυσίδα μαγαζιών "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" που έχει ανοίξει, πολύ μεγάλη επιτυχία βλέπω..
Δεν έχω κοιλιά, έχω ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τους γραμμωμένους κοιλιακούς μου μύες! |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Παρ Μαρ 30, 2012 11:26 am | |
| Επιτέλους...μας σκέφτηκαν κ έβγαλαν τραγούδι για εμάς τους κοντούς!!! "του τάπα του τάπα του τάπα του ανθρώπου"
Όταν τα καταστήματα μου στέλνουν φυλλάδια που γράφουν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" στέλνω κάρτες που γράφουν "κλείστε δεν θα έρθω"
Είναι δυο νυχτερίδες και κάθονται κλασικά, ανάποδα σε ένα κλαδί... Λέει η μια στην άλλη: -Μήτσο ποιά ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής σου? -Όταν ειχα διάρροια...
|
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Παρ Μαρ 30, 2012 11:28 am | |
| Tηλεφωνεί μια γυναίκα από τη δουλειά της στον άντρα της. - Αγάπη μου, είσαι καλύτερα? ΄Ασε, γιατί έχω ενοχές. Χθες το βράδυ, κατά λάθος σου έδωσα ηρεμιστικά αντί για τα χάπια για τη διάρροια. Πως νιώθεις? - Τελείως χεσμένος, αλλά... ήηηηρεεεμος...
..Βαρέθηκα τον χειμώνα.. Θέλω να έρθει το καλοκαιράκι.... μου έλειψε το... Βeer Γυμνοί και Θάλασσα .....
Το να μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο και να ζητάς κουλουράκια διαίτης... Είναι σαν να μπαίνεις σε μπ@υρδέλο και να ζητάς αγκαλίτσες..
Ο γνήσιος ο άντρας πρέπει να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και να λέει... Εγώ θα αποφασίσω τι ώρα θα σφουγγαρίσω..!!
Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο. - Καλά, θα περάσω να το κανονίσω. - Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν.
-Μάνα πάω... -Πού πας; -Θα κάνω επανάσταση... -Βρε έξω βρέχει... -Άστο τότε, θα κάνω αύριο...είμαι και λουσμένος......
Περπατάνε δύο φίλοι και ρωτάει ο ένας τον άλλον.. -Ρε συ, η κλανιά έχει βάρος;; -Όχι....... -Εεε, τότε χέστηκα... |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τετ Απρ 04, 2012 10:21 am | |
| Πτήση 220 για Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Αθήνα προς Λονδίνο ο πιλότος καλωσορίζει τους επιβάτες: "Αγαπητοί επιβάτες, σας μιλάει ο πιλότος βρίσκεστε στην πτήση 220 για Λονδίνο. Ο καιρός είναι θαυμάσιος και ... πρόσεχε, πρόσεχε θα πέσει! Ω Θεέ μου!!!!ΠΕΦΤΕΙ!!!!!!ΚΡΑΤΗΣΟΥΥΥΥ!!!" Σιωπή......... Μετά από πέντε λεπτά ακούγεται και πάλι ο πιλότος να ανακοινώνει: "Συγνώμη που σας τρόμαξα πριν, αλλά μια απρόσεκτη αεροσυνοδός έριξε καφέ πάνω μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγινε το παντελόνι μου μπροστά". Και τότε ακούγεται ένας επιβάτης να λέει: "Που να δεις πως έγινε το δικό μου από πίσω". |
|
| |
despot Supreme member
Φύλλο : Όνομα : Σταθης Ηλικία : 57 Μοντέλο : TDM850 '01 Αριθμός δημοσιεύσεων : 670 Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Παρ Απρ 06, 2012 10:24 pm | |
| |
|
| |
iwata Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : IWATA Ηλικία : 54 Μοντέλο : yamaha Αριθμός δημοσιεύσεων : 92 Ημερομηνία εγγραφής : 24/12/2009 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Κυρ Απρ 08, 2012 5:53 pm | |
| |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τρι Απρ 10, 2012 11:06 am | |
| ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!
Περπατούσε μια μέρα ο Πάπας της Ρώμης, που κατόρθωσε να ξεφύγει για λίγο από τα καθήκοντά του, στο δρόμο, μέχρι που περνάει έξω από μια αντιπροσωπία με λιμουζίνες και σκέφτεται να μπει μέσα. Καθώς κοίταζε δεξιά και αριστερά, έρχεται ένας πωλητής και το ρωτά : - Μπορώ να σας εξυπηρε...τήσω; - Μια ζωή είμαι στο πίσω κάθισμα και μέχρι σήμερα αναρωτιέμαι πως είναι να οδηγεί κανείς μια λιμουζίνα. θα μπορούσα μήπως να το πάρω για μια βόλτα; του απαντάει ο Πάπας.
- Φυσικά, του απαντάει ο πωλητής Οπότε ο Πάπας μπαίνει μέσα, βάζει μπροστά και φεύγει. Στο δρόμο όμως έτρεχε και τον σταματά ένας τροχονόμος. Κατεβάζει το παράθυρο ο πάπας και του λέει : - Δεν γίνεται παιδί μου να κάνουμε τίποτα για να μην δημιουργηθεί καμιά ιστορία; - Θα δω τι μπορώ να κάνω, του απαντά ο τροχονόμος και πάει πίσω στο αυτοκίνητό του. Παίρνει πίσω στο κέντρο και μιλά στον ίδιο τον αρχηγό της τροχαίας. - Αρχηγέ, του λέει, έχω κάποιον μεγάλο εδώ, μπορούμε να κάνουμε τίποτα; - Ποιος είναι; τον ρωτά ο αρχηγός, ο δήμαρχος; - Μπα. πιο μεγάλος είναι σίγουρα, του απαντάει αυτός. - Ποιος είναι, τον ρωτά ξανά, κανένας υπουργός; - Μπα. πιο μεγάλος είναι, του απαντά ξανά ο τροχονόμος. - Μα ποιος είναι επιτέλους; τον ρωτά ξανά ο αρχηγός. . - Δεν ξέρω ποιος είναι, του λέει ο τροχονόμος, αλλά έχει τον Πάπα για σοφέρ!!!!!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τρι Απρ 10, 2012 11:07 am | |
| -Τι κάνεις μωρό μου? -Στο κρεβάτι είμαι και σε σκέφτομαι...εσύ αγάπη μου? -Είμαι στα μπουζούκια και κάθομαι ακριβώς από πίσω σου! |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τρι Απρ 10, 2012 11:07 am | |
| Τι κάνεις αν δεις την πρώην σου (που σε απάτησε) να τρέχει στην αυλή σου φωνάζοντας βοήθεια και είναι γεμάτη αίματα;
Καταρχήν ηρέμησε. Ξαναγέμισε. Και σημάδεψε καλύτερα.
|
|
| |
loui Fazer Club
| Ο μπαμπάς προσπαθεί να πείσει το γιο του να φάει το αυγό που του έχει ετοιμάσει: - "Φάε παιδί μου το αυγό να γίνεις μεγάλος σαν τον μπαμπά!" - "Δεν θέλω", λέει ο μικρός. - "Φάτο αγόρι μου να γίνεις γέρος και δυνατός." - "Δεθέλω σου λέω", επιμένει ο μικρός .- "Φάτο καλέ μου να μεγαλώσει το πουλάκι σου. Και η μαμά από μέσα. "Γιώργο φάε εσύ το αυγό θα φτιάξω μπιφτέκια για το παιδί." |
|
| |
gkcarbons normal member
Φύλλο : Όνομα : giorgos Ηλικία : 54 Μοντέλο : fz1s Αριθμός δημοσιεύσεων : 281 Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Τρι Απρ 10, 2012 3:32 pm | |
| |
|
| |
STEF Moderator
Φύλλο : Όνομα : STEF Ηλικία : 41 Μοντέλο : FZ1 FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: ανεκδοτάκια Παρ Απρ 13, 2012 3:00 pm | |
| Το δραμα μιας γυναικας ειναι: 1. Nα λουστει 2. Να βαψει το μαλλι 3. Να χτενιστεί ... 4. Να βάλει extensions (when needed) 5. Να καθαρισει το προσωπο 6. Να βαλει make up 7. Nα βαλει σκιες 8. Να βαλει μασκαρα 9. Να βαλει eye-liner 10. Nα φτιαξει βλεφαριδες 11. Να βαλει κραγιον 12. Να φτιαξει νυχια
για να βγει στον δρομο και αυτο που θα ακουσει να ειναι...... "πω πω μια κωλαρα !!!!!!!!!!!! |
|
| |
|