Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα σου δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχεις στις δημόσιες συζητήσεις για τις μηχανές yamaha! Καλή περιήγηση!
Yamaha-Bikers Hellas
Welcome to the Yamaha-Bikers forum.
Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα σου δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχεις στις δημόσιες συζητήσεις για τις μηχανές yamaha! Καλή περιήγηση!
Yamaha-Bikers Hellas
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
*Κινητήρας 1300cc *Eμπρός τροχός 23'' * Πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση αέρα εμπρός και πίσω. Διαδρομές αυξομειούμενες από τα 5,7cm ως τα 15,2cm *Όργανα με οθόνη Nav/Multimedia και προβολή της ταχύτητας μέσω GPS *Ηχητικό σύστημα 500watt με τρία ηχεία -περιλαμβάνεται subwoofer 10in
Εμένα μου άρεσε η 1, Nav/Multimedia άντε και με μία δορυφορική κεραία για τα κανάλια και 2, Το ηχητικό σύστημα 500watt με τρία ηχεία -περιλαμβάνεται subwoofer 10in Φωτορυθμικά περιλαμβάνει;
Εμένα μου άρεσε η 1, Nav/Multimedia άντε και με μία δορυφορική κεραία για τα κανάλια και 2, Το ηχητικό σύστημα 500watt με τρία ηχεία -περιλαμβάνεται subwoofer 10in Φωτορυθμικά περιλαμβάνει;
Μετά φταίμε εμείς;....
o kapamarou που ειναι να παρει ιδεες εκτος τα λαμπακια που εβαλε......