| Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Aris_Tsek normal member
Φύλλο : Όνομα : Άρης Ηλικία : 35 Μοντέλο : R1 04 Αριθμός δημοσιεύσεων : 273 Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2011 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Μαρ 13, 2012 12:55 am | |
| Κοίτα, πιο όμορφο φαίνεται με τη μαμίσια...αλλά σίγουρα καμία σχέση η κάλυψη... Από την άλλη αν δε βγάλεις φωτογραφία να φαίνεται όλο το σύνολο δε μπορώ να σου πω με σιγουριά...ίσως συνολικά να δένει πιο ωραία η καινούρια... |
|
| |
gkcarbons normal member
Φύλλο : Όνομα : giorgos Ηλικία : 54 Μοντέλο : fz1s Αριθμός δημοσιεύσεων : 281 Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τετ Μαρ 14, 2012 8:55 pm | |
| - Aris_Tsek έγραψε:
- Κοίτα, πιο όμορφο φαίνεται με τη μαμίσια...αλλά σίγουρα καμία σχέση η κάλυψη...
Από την άλλη αν δε βγάλεις φωτογραφία να φαίνεται όλο το σύνολο δε μπορώ να σου πω με σιγουριά...ίσως συνολικά να δένει πιο ωραία η καινούρια... Λόγω βροχής και συννεφιάς δεν κατάφερα να βγάλω φοτο της προκοπής. Με την πρώτη ευκαιρία πάντως θα βγάλω φωτογραφίες ολόκληρη την μοτοσυκλέτα και απο διαφορε τικές γωνίες και το ξανασυζητάμε. |
|
| |
R6Sparta jr. member
Φύλλο : Όνομα : ΗΛΙΑΣ Ηλικία : 35 Μοντέλο : YZF R6 Αριθμός δημοσιεύσεων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2012 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Απρ 03, 2012 1:26 pm | |
| Θα αναρτησω τι εχω κανει εγω στο δικο μου Yzf R6 2003-2005 μιας και ειμαι ευχαριστημενος.
Ενα ελευθερο φιλτρο K&N . Power Commander Usb III Dynojet. Ολοσωμη εξατμιση Termignoni (Απιστευτος Ηχος απιστευτη αποδοση κατ εμε)
Stabilizater Matris (Απιστευτη δουλεια)
Πισω Αναρτηση Technix με το απαραιτητο οργανο για ρυθμιση μεσω αζωτου της TecknoFlex.
Γραναζωμενο ελαφρως κοντο να σηκωνεται και τεταρτι (χαχαχ)
Λαστιχα Metzeler K2 Racetech (Πραγματικα απιστευτα τοσο εντος αλλα οσο και εκτος Πιστας).
Μανιταρια Rizoma
Αντιβαρα Rizoma
μπουκαλακια υγρων Rizoma
Xenon φωτα
Σωληνακια υψηλης πιεσης φρενων
Αντιολισθητικη Σελα
Και τελος Ρυθμιζομενος μασπιεδες οπου φερνεις φρενο και αλλαγες ταχυτητας στα μετρα σου. Ιδανικο αν και ακριβο για αυτο που προσφερει!
Αυτα εχω κανει εγω στο δικο μου R6
Μπορει να εχω ξεχασει και κατι αλλο :P |
|
| |
gkcarbons normal member
Φύλλο : Όνομα : giorgos Ηλικία : 54 Μοντέλο : fz1s Αριθμός δημοσιεύσεων : 281 Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Κυρ Απρ 22, 2012 11:06 pm | |
| |
|
| |
sfairas Site Administrator
Φύλλο : Όνομα : sfairas Ηλικία : 45 Μοντέλο : FZ6 FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 604 Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2009 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 23, 2012 2:16 am | |
| Είναι πολλλύ όμορφο, αλλά επειδή το τουμπάνιασμα ποτέ δεν τελειώνει, θέλω καρίνα και μονόσελο... μετά βλέπουμε |
|
| |
gkcarbons normal member
Φύλλο : Όνομα : giorgos Ηλικία : 54 Μοντέλο : fz1s Αριθμός δημοσιεύσεων : 281 Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 23, 2012 3:56 pm | |
| - sfairas έγραψε:
- Είναι πολλλύ όμορφο, αλλά επειδή το τουμπάνιασμα ποτέ δεν τελειώνει, θέλω καρίνα και μονόσελο... μετά βλέπουμε
Έρχονται-έρχονται. Θέλω όμως απόψεις για την νέα(τροποποιημένη) ζελατίνα. Του ταιριάζει περισσότερο απο την μαμίσια ή όχι ? Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. |
|
| |
delrules Moderator
Φύλλο : Όνομα : delrules Ηλικία : 45 Μοντέλο : YAMAHA FZ1S FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 1083 Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 23, 2012 4:56 pm | |
| Πολυ καλό !!
Αν το βαψεις και ενα μπλε θα ειναι ακομα καλυτερο!!
( ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ FZ1!!!!!!!!!!!!!!) |
|
| |
gkcarbons normal member
Φύλλο : Όνομα : giorgos Ηλικία : 54 Μοντέλο : fz1s Αριθμός δημοσιεύσεων : 281 Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 23, 2012 5:07 pm | |
| Ένα είναι το χρώμα. Lava-Red |
|
| |
Aris_Tsek normal member
Φύλλο : Όνομα : Άρης Ηλικία : 35 Μοντέλο : R1 04 Αριθμός δημοσιεύσεων : 273 Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2011 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Απρ 24, 2012 2:45 am | |
| Μου φαίνεται πιο ωραία αυτή η ζελατίνα...έχει ωραίο κόψιμο... Αλλά παραείναι διάφανη(δεν έχει χοντρό χείλος) και δεν ξεκαθαρίζει το σχήμα της πάνω στη μηχανή...φαίνεται περίπου σαν να μην έχει ζελατίνα...(από τις φωτό πάντα)... Ίσως σε πολύ ελαφρύ φιμέ να ήταν ακόμα πιο ωραία...
|
|
| |
sfairas Site Administrator
Φύλλο : Όνομα : sfairas Ηλικία : 45 Μοντέλο : FZ6 FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 604 Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2009 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Απρ 24, 2012 3:17 pm | |
| - gkcarbons έγραψε:
- sfairas έγραψε:
- Είναι πολλλύ όμορφο, αλλά επειδή το τουμπάνιασμα ποτέ δεν τελειώνει, θέλω καρίνα και μονόσελο... μετά βλέπουμε
Έρχονται-έρχονται. Θέλω όμως απόψεις για την νέα(τροποποιημένη) ζελατίνα. Του ταιριάζει περισσότερο απο την μαμίσια ή όχι ? Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σαν σχήμα είναι πιο "ευχάριστη" όπως όμως αναφέρει και ο Aris Tsek, λίγο πιο σκούρη και αν βρεις και ένα ειδικό λάσ τιχο που υπάρχει, ώστε να φαρδύνει το "περίγραμμα" (χείλος) keep tuning... |
|
| |
gkcarbons normal member
Φύλλο : Όνομα : giorgos Ηλικία : 54 Μοντέλο : fz1s Αριθμός δημοσιεύσεων : 281 Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Απρ 24, 2012 5:58 pm | |
| ίσως έχετε δίκιο, θα το κοιτάξω. Δεν υπάρχει 'χείλος" γιατί την έκοψα ώστε να έχει ίδιο ύψος με την μαμίσια, κι' έτσι το πάχος στο περίγραμά της έιναι όσο και το πάχος της ζελατίνας. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την ανταπόκρισή σας. |
|
| |
|