| Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
delrules Moderator
Φύλλο : Όνομα : delrules Ηλικία : 45 Μοντέλο : YAMAHA FZ1S FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 1083 Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2010 | Θέμα: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Απρ 20, 2010 10:11 am | |
| Πειτε τι αξεσουαρ εχετε βαλει στην καλη σας (μαμα ή after market) και κατα πόσο επιασαν τοπο τα λεφτα σας.
Ξεκιναω,
- Φιλτρο Κ&Ν - Termignoni - TopCase Kappa και ΥΑΜΑΗΑ. - Μανιταρια Valter Moto - Σωληνακια υψηλης μπροστα Goodrich - Ελατηρια Ohlins - TankPad ΥΑΜΑΗΑ - Mαρσπιε συνοδηγου απο S2 - Ψηλη ζελατινα τουριστικη Κappa
Από ελαστικα εχω βαλει μονο Dunlop. Mετά τα μαμα dunlop εβαλα τα roadsmart, μετα qualifier το απλο, και τωρα εχω το RR. Το σκεφτομαι για αλλαγη συντομα και μαλλον παω για το νεο της Dunlop το sportsmart.
Aπο τα παραπανω δυσαρεστημενος εμεινα απο την τουριστικη ζελατινα της ΚΑΡΡΑ (αχρηστη εντελως). Επισης στην αρχη ειχα βαλει την βαση και βαλιστα της ΥΑΜΑΗΑ. Η βαση δεν ηταν ποτε απολυτα σταθερη και καποια στιγμη μου εσπασε την βαση του termignoni και κρεμασε (η βαση όχι η εξατμιση. Μετα κρατησα την βαλιστα και αντικατεστησα τα σιδερα με αυτα της ΚΑΡΡΑ και πλεον δεν εχω κανενα προβλημα. |
|
| |
nive jr. member
Φύλλο : Όνομα : Νίκος Ηλικία : 42 Μοντέλο : fzs 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 68 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Απρ 20, 2010 7:26 pm | |
| είναι πολυ νωρις ακομα αλλα έχουμε και λέμε,
εξάτμιση takoni (by toninoxxx) ένας ωραίος θόρυβος χωρίς υπερβολικά db απο ιντερνετ 250€
σωληνάκια υψηλης μπροστά και πίσω Goodrich (by toninoxxx) σε μεγάλες ταχύτητες διαπίστωσα την αξία τους.... φίλτρο Κ&Ν (by toninoxxx)
βαλίτσα kappa 42 lt θα ήθελα να έπαιρνα την 46 lt τουλάχιστον.....
λάμπες bluelight οκ δεν είναι xenon αλλά έχουν ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα 24€
τετράδα μικρά φλασάκια έφυγαν οι γκουμούτσες!!!!! 26€
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nive στις Παρ Απρ 23, 2010 9:54 am, 2 φορές συνολικά |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Απρ 20, 2010 10:20 pm | |
| 1.Προστατευτικά σίδερα κινητήρα (αχρείαστα να είναι) 2.Βαλίτσα Κ46 και βάση της ΚΑΡΡΑ (Αδιάβροχη, πολύ σταθερή σε όλες τις συνθήκες. Όσοι έχουν έρθει σε εκδρομή μαζί μου καταλαβαίνουν.) 3.TankPad μαγνητικό πτυσσόμενο 15-25lt της ΚΑΡΡΑ (Πολύ σταθερό με τους μαγνήτες, καλή ποιότητα) 4.Σωληνακια υψηλης μπροστα, πίσω της Goodrich (πολύ νωρίς για σχολιασμό) 5.Ελαστικά Dunlop Qualifier II (Μεταμόρφωσαν την οδηγική της συμπεριφορά σε σχέση με τα τουριστικά) |
|
| |
cookerman normal member
Φύλλο : Όνομα : Βασίλης Ηλικία : 40 Μοντέλο : fz6 fazer '05 Αριθμός δημοσιεύσεων : 324 Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τετ Απρ 21, 2010 1:59 am | |
| Αν και ειναι αρχή ακόμη: 1)Eλασ τικά Pirelli Diablo 2)Tank bag kappa πτυσόμενο 30-40 lt 3)Μανιτάρια evotech carbon look. 4)Ζελατίνα Puig double buble. 5)??? 6)Ελατήρια Ohlins 7)Βάση πινακίδας valter moto Τιμόνι απο fazer 1000 ...και έπεται συνέχεια!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cookerman στις Δευ Ιουν 21, 2010 1:14 am, 2 φορές συνολικά |
|
| |
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τετ Απρ 21, 2010 10:32 am | |
| ας πω και εγω... 1} two brothers εξατμησεις 2} bugster 3} tank pad 12-20 lt ΗΕLD με μαγνητες 4} καρινα {by araps} 5} τουρισ τικη ζελε τινα kappa {by stef} 6} metzeler M3 7} μανιταρια ''μαμα'' και βλεπουμε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gatoulis στις Τετ Μάης 05, 2010 12:59 pm, 3 φορές συνολικά |
|
| |
nive jr. member
Φύλλο : Όνομα : Νίκος Ηλικία : 42 Μοντέλο : fzs 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 68 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τετ Απρ 21, 2010 11:19 am | |
| - gatoulis έγραψε:
- ας πω και εγω...
1} two brothers εξατμησεις 2} bugster 3} tank pad 12-20 lt ΗΕLD με μαγνητες 4} καρινα {by araps} 5} τουριστικη ζελετινα puig {by stef}
και βλεπουμε... αυτο έλειπε να μην βάλεις στη πρώτη θέση τις two brothers |
|
| |
delrules Moderator
Φύλλο : Όνομα : delrules Ηλικία : 45 Μοντέλο : YAMAHA FZ1S FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 1083 Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τετ Απρ 21, 2010 11:29 am | |
| Εγω λέω καλυτερα να τις βαλεις σε καμια ντουλαπα, κανενα συρταρι... |
|
| |
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τετ Απρ 21, 2010 11:48 am | |
| |
|
| |
araps jr. member
Φύλλο : Όνομα : Χρηστος Ηλικία : 40 Μοντέλο : FZ1 Fazer 09' Αριθμός δημοσιεύσεων : 140 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τετ Απρ 21, 2010 3:19 pm | |
| Λοιπον ξεκιναω και εγω.... 1) τελικο two brothers...( ο αν τικαταστατης του ειναι ηδη στο δρομο και περιμενει να πεσει η τεφρα της ισλανδιας για να φτασει και στην χωρα μας) 2)καρινα μαμα 3)φωτα xenon 4)ψειρες μπροστα 5)φλασακια led πισω, 6)γραναζι ενα δον τι μικροτερο μπροστα 7)ζελα τινα MRA Double Bubble μανετες σε κοκκινο χρωμα (βασικα ειναι για τον π@τσο) 9)speedohealer 10)gear Indicator 11)μανιταρια μαμα 12)τα εξτρα πλαινα της ΥΑΜΑΗΑ SPORT SCOOP 13) tankpad 14) bagster 15)tang bag μαρκας bagster 16)πλαινα σαμαρια 17)συναγερμος patrol 18)λασ τιχα Metzeler M3 19)φιλτρο Κ&Ν 20) φλας ρελε MOTRAX 21)αναδιπλουομενη πινακιδα της Valter Moto φοραει επανω και 2 χαντρες-ματακια με την Παναγιτσα για το κακο το μα τι!!!!! αμα γραψω και τι εξοπλισμο εχω κανει δωρο σε μενα θα κλαψω για ολα τα λεφτα που εχω δωσει........... |
|
| |
Anapodos Fazer Club
Φύλλο : Όνομα : Chris Ηλικία : 37 Μοντέλο : FZ1 07' Αριθμός δημοσιεύσεων : 122 Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τετ Απρ 21, 2010 3:50 pm | |
| To δικο μου το μοτοσακο εχει: 1) φωτα xenon 2) ψειρες μπροστα 3) φλασακια led πισω 4) μανιταρια μαμα 5) καρινα μαμα 6) tankpad Yamaha 7) bagster 8 ) tang bag Held 20 lt 9) συναγερμος 10) φιλτρο Κ&Ν 11) φλας ρελε MOTRAX (καηκε ή ηταν ελλατωμα τικο και ο αραπης ακομη να βρει τον απατεωνα αγγλο που του το πουλησε) 12) αναδιπλουμενη πινακιδα της Valter Moto 13) σελα ανατομικη και αν τιολισθη τικη 14) Mαρσπιε συνοδηγου απο S2 15) Grips σιλικονης (κερδισα το φλουρι ) Αυτα προς το παρων και αμα υπαρχει ρευστο εχω πολλα ακομη στο μυαλο μου. |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | |
| |
sfairas Site Administrator
Φύλλο : Όνομα : sfairas Ηλικία : 45 Μοντέλο : FZ6 FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 604 Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2009 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Παρ Απρ 23, 2010 3:54 am | |
| Ολόσωμη τιτανίου Graves motorsport. Power commander, ignition module, quick shifter της dynojet. Φίλτρο ΚΝ. Gear indicator G.P.T Αλυσίδα DID Superbike Γρανάζια αλουμινίου 520 της vortex (ελαφρωμένα και μείον ένα δόν τι μπροστά). Γκριπ, αντίβαρα, φλας, δοχεία υγρών φρένων rizoma. Τάπα βενζίνης, μαρσπιέ lightech. Μανέτες σπαστές IRC. Τάπες προφόρ τισης, παξιμάδι τιμονόπλακας, τάπα λαδιού, Valter moto. Μανιτάρια σε πηρούνι, ψαλίδι, πλαίσιο, μαρσπιέ R&G Ζελατίνες smoke, clear Puig Πίσω ανάρτηση WP competition Σταμπιλιζατέρ WP competition Προστατευ τικά εμπρός φανών (lens shield) Powerbronze. Πίσω φανάρι με ενσωματωμένα φλας clear alternatives. Δεύτερο racing set πλασ τικών από τα βάθη της ανατολής, haga replica superbike 2008. Χάρτογράφηση by Σβραχνός. ΥΓ. Έχω παραγγείλει ελατήρια εμπρός WP και τακάκια braking. ...ψάχνω λεφτά για ζάντες, δισκόφρενα, τρόμπα φρένου και ΤΕΛΕΙΩΣΑ |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Παρ Απρ 23, 2010 9:08 am | |
| |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Παρ Απρ 23, 2010 9:18 am | |
| loui Περίμενε και θα εμφανιστούν... sfairas Ο κινητήρας ίδιος θα μείνει; Αμαρτία Γενικά : Γράψτε και κανένα σχόλιο για τα αξεσουάρ. Αν ήταν ακριβά, αν άξιζαν, αν παρουσίασαν προβλήματα και τι είδους. Ο, τιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει οποιονδήποτε σκέφτεται κά τι παρόμοιο. |
|
| |
delrules Moderator
Φύλλο : Όνομα : delrules Ηλικία : 45 Μοντέλο : YAMAHA FZ1S FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 1083 Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Παρ Απρ 23, 2010 10:25 am | |
| Ρε sfaira, βαλε κα τι στο μηχανακι, μαμα το έχεις!!! |
|
| |
dimokritos normal member
Φύλλο : Ηλικία : 39 Μοντέλο : FZ6 Fazer Αριθμός δημοσιεύσεων : 206 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 26, 2010 1:30 pm | |
| ρε συ χρήστο... γιατί το κάνεις τώρα αυτό?? δε μας λυπάσαι με το τούμπανο σου... |
|
| |
dimokritos normal member
Φύλλο : Ηλικία : 39 Μοντέλο : FZ6 Fazer Αριθμός δημοσιεύσεων : 206 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 26, 2010 1:44 pm | |
| ας πω και εγώ τα λιγοστά που του φόρτωσα μπας και γίνει λίγο πιο οδηγήσιμο... μπροστά ελατήρια ohlins (μικρές διαφορές, απλά το εμπιστεύεσαι λίγο περισσότερο) πίσω ανάρτηση ohlins (μεταμορφώθηκε όλο το μηχανάκι, η μέρα με τη νύχτα) ζελατίνα της puig (για αισθη τικούς λόγους περισσότερο, αν και κόβει τελείως τον αέρα αν χωθείς και μειώνει τους στροβιλισμούς άρα και τη φασαρία) μανιταρακια (μεγάλη υπόθεση) σωληνάκια υψηλής πιέσεως (άλλα φρένα, πριν κουράζονταν πολύ εύκολο, πλέον έχουν διάρκεια) αναδιπλούμενη πινακίδα (απαραίτητη για αυτοκινητοδρόμους) θερμαινόμενα grips (μην τα κοροϊδεύετε, είναι καλή φάση ) φλασάκια φωτάκια μλκιες δε τα γράφω.. είπαμε... |
|
| |
stugio jr. member
Ηλικία : 42 Μοντέλο : fz6 s2 Αριθμός δημοσιεύσεων : 104 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 26, 2010 4:34 pm | |
| να πω κι εγω λοιπον...... στο δικο μου fazeraκι εκανα δωρο ενα μεγαααααλλλλοοοοοο, ανετοοοοο, parking!!!! |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 26, 2010 7:33 pm | |
| stugio Το φορ τιστή για την μπαταρία γιατί δεν τον βάζεις; |
|
| |
delrules Moderator
Φύλλο : Όνομα : delrules Ηλικία : 45 Μοντέλο : YAMAHA FZ1S FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 1083 Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Απρ 26, 2010 11:15 pm | |
| Γιατι είναι του Μιχάλη ρε!! |
|
| |
limarium normal member
Φύλλο : Όνομα : Σταύρος Ηλικία : 44 Μοντέλο : Fz6 fazer Αριθμός δημοσιεύσεων : 211 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Τρι Απρ 27, 2010 12:21 am | |
| Η πρίκα της :
- Φιλτρο Κ&Ν - Μανιταρια ΥΑΜΑΗΑ. - Σωληνακια υψηλης μπροστα - Ελατηρια Ohlins - Tank bag kappa πτυσόμενο 30-40 lt - φωτα xenon - καρινα Yamaha - συναγερμος GT - λαστιχα ContiSportAttack |
|
| |
madloufos new member
Φύλλο : Μοντέλο : Υamaha YZF R6, Modenas Dinamik Αριθμός δημοσιεύσεων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Δευ Αυγ 30, 2010 1:56 pm | |
| Προς το παρον: - Μανιταρια κινητηρα Rizoma - Bαρελακια ψαλιδιου - Michelin Power One δρομου - Βαλβιδες αγωνισ τικες Και ελπιζω τα Χριστουγεννα να μου φερει ο Αη Βασιλης ολοσωμη Akrapovic, Power Commander και κανα φιλτρο αερα και λαδιου Κ&N. |
|
| |
BioZooM new member
Μοντέλο : Yamaha Z Αριθμός δημοσιεύσεων : 17 Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Κυρ Σεπ 12, 2010 3:18 pm | |
| excel takasago rims στεφανια δισκοπλακες μπρος πισω, racing boy ( malaysia) 4πιστονες δαγκανες UMA SSS sprocket-chain 15-37 αλυσιδογραναζα Ηλεκτρονικη OEM Πολλαπλασιαστη RB Σφυριλατο Wiseco Γνησια καινουργια πλεξουδα Ζ Νεο σασι Ζ Σολινακι υψηλης μπροστα ZR κοντερ ZR φλασακια ΖR κωλοφαναρο YYpang Εξατμιση ( malaysia ) Ρουλεμαν SKF Νεα πλαστικα Ζ γνησια και εχουμε ακομα... χαχαχα! |
|
| |
fz6 new member
Φύλλο : Όνομα : Χρίστος Ηλικία : 36 Μοντέλο : fazer Αριθμός δημοσιεύσεων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2011 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Πεμ Φεβ 24, 2011 1:34 pm | |
| και ο νεος της παρεας... το μοτορι μου εχει: μανιταρια(κλαιν μαιν) καρινα ξενον φωτα (κομπλε με μηχανισμο): αλλο φως... εξατμιση laser αρκετος θορυβος δεν την ακους στο ταξείδι ουτε στο ρελαντι αλλα με ψιλο πριζει οταν ανοιγει (γουστα ειναι αυτα) ζελατινα airmax μαλλον θα βαλω τουριστικη, πρεπει να σκυβεις πολυ μετα τα 140 λαστιχα pirelli. γλυστραει αρκετα. φιλτρο k&n led φλασακια αναδιπλουμενη |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Τι δωρα εχετε κανει στο μηχανακι σας? Πεμ Φεβ 24, 2011 1:47 pm | |
| - fz6 έγραψε:
- ...λαστιχα pirelli. γλυστραει αρκετα...
Ποιος τύπος της Pirelli είναι; |
|
| |
|