Σαν παιδακι και εγω εχοντας καποιες ανησυχιες και ο χειμωνας που μας περασε ηταν η καταλληλη ευκαιρια για να "βελτιωσω" την μηχανη μου.
Ξεκινησα με λαστιχακια metzeler Μ5 τα οποια τα αγαπησα απο την πρωτη στιγμη.... 310 ευρω με τα περαστικα
Επειτα εκανα το σερβις των 35000 οπου και αλλαξα τα μπροστινα ελλατηρια με OHLINS τρομερη αλλαγη και πολυ καλη επενδυση ... Κοστος 170ε με τα περαστικα
Για τα γεννεθλια μου δεχτηκα ενα δωρο απο την κοπελια ενα bagster αλλα επειδη τα σιχαινομαι το αντικατεστησα με μανηταρια και αναδιπλωμενη βαση πινακιδας της Baracuda. Αχρειαστα να ειναι αλλα μαρεσαν πολυ.. Κοστος 60 εκαστος..120 συνολο
Απο ebay αγορασα το φαναρι σε smoked κρυσταλλο με ενσωματωμενα φλας την καρινα τους καθρεφτες και τις κοντες μανετες. Φαναρι 25ε καρινα 55ε+40ε βαψιμο καθρεφτες 30ε μανετες 38ε.
Τελος αγορασα danmoto εξατμισεις και τις περασαμε μαζι με τον εξατμισα. Κοστος 170ε +50ε περαστικα.
Το αποτελεσμα με ικανοποιησε παρα πολυ. Πλεον ειναι κατι που το κοιταω και το καμαρωνω γιατι την εφερα στα μετρα μου......
Επισης περιμενουν να περαστουν: Φιλτρο Κ&Ν και τακακια για τα φρενα της GOLD (εχει ηδη γινει η παραγγελια και περιμενω να παραλαβω) Κοστος 53 το φιλτρο και 53 το σετ τα τακακια μπρος- πισω)
Μελλοντικες αγορες: Gear indicator..... εχω προσπαθησει απειρες φορες να βαλω 7η αλλα δεν μπαινει +:Whistle=+::-
και ρυθμιζομενα μαρσπιε . Αυτα.... ελπιζω να μην σας κουρασα
Συνολικο κοστος :
1114ε και σιγουρα δεν εχω υπολογισει ψιλα πραγματακια....