| λίγη βοήθεια για αγορά κράνους | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
3n1s new member
Φύλλο : Όνομα : 3n1s Ηλικία : 36 Μοντέλο : ttr 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2010 | Θέμα: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τρι Ιαν 11, 2011 5:24 pm | |
| γεια σας μηχανόβιοι! καλη χρονια και χρονια πολλα παιδια!! ελπιζω ο νεος χρονος μην ανεβασει κ αλλο τη βενζινη γιατι την κατσαμε παιδες... εχω ερώτηση... θέλω να αγοράσω κράνος γύρω στα 200-250 ευρώ και έχω δει κάποια.. αυτά που ξεχώρισα πιο πολύ είναι τα scorpion και τα hgc.... μπορεί να μου δώσει κανείς καμιά συμβουλή? κάποια κριτική?? εχω ακουσει κ καλά και άσχημα και για τα δυο κράνη εξήσου... με ενδιαφερει να παρω κατι καλο κατασκευαστικα.. προτιμω να δωσω κατι παραπανω για την ασφαλεια παρα σε σχεδια κ τετοια... δεν ξερω.. η γνωμη σας ποια ειναι? αν έχετε υπόψην σας και κανα αλλο κρανος ή καμιά συμβουλή πειτε μου... ...................................thx............................. |
|
| |
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τρι Ιαν 11, 2011 5:52 pm | |
| scorpion το ποιο καλό σε αυτή την τιμή και δοκιμασμένο |
|
| |
antonis_fr4 jr. member
Αριθμός δημοσιεύσεων : 67 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τρι Ιαν 11, 2011 5:56 pm | |
| συμφωνω για scorpion αντι το hjc, αλλα δοκιμασε να σου καθεται καλα στο κεφαλι χωρις να σφιγγει πολυ αλλα ουτε να ειναι χαλαρο |
|
| |
3n1s new member
Φύλλο : Όνομα : 3n1s Ηλικία : 36 Μοντέλο : ttr 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2010 | |
| |
limarium normal member
Φύλλο : Όνομα : Σταύρος Ηλικία : 44 Μοντέλο : Fz6 fazer Αριθμός δημοσιεύσεων : 211 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τρι Ιαν 11, 2011 6:22 pm | |
| Δοκίμασε το HJC HQ-1 στα colori και αν σου κέθεται καλά , με 200 ευρο έρχεται σπιτι σου , http://lidsdirect.co.uk/epages/eshop193014.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/eshop193014/Products/HJC_HQ-1_Lordship_Black/SubProducts/HJC_HQ-1_Lordship_Black-0004 |
|
| |
STEF Moderator
Φύλλο : Όνομα : STEF Ηλικία : 41 Μοντέλο : FZ1 FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τρι Ιαν 11, 2011 7:28 pm | |
| scorpion σε αυτα τα λεφτα |
|
| |
Petran Fazer Club
Φύλλο : Όνομα : Πέτρος Ηλικία : 43 Μοντέλο : fazer 600 - Crypton 1100! Αριθμός δημοσιεύσεων : 338 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τρι Ιαν 11, 2011 7:40 pm | |
| - 3n1s έγραψε:
προτιμω να δωσω κατι παραπανω για την ασφαλεια παρα σε σχεδια κ τετοια... δεν ξερω.. η γνωμη σας ποια ειναι? αν έχετε υπόψην σας και κανα αλλο κρανος ή καμιά συμβουλή πειτε μου... Αφου λες να δωσεις κατι παραπανω με 350 euro Shoei απο ebay. |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τρι Ιαν 11, 2011 10:43 pm | |
| - Petran έγραψε:
- ....Αφου λες να δωσεις κατι παραπανω με 350 euro Shoei απο ebay.
Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν άλλες μάρκες, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο,τιδήποτε επιλέξεις από ελληνικό κατάστημα στο διαδίκτυο θα το βρεις έως και 50% φθηνότερα. Δοκιμάζεις στο κατάστημα, επιλέγεις το μοντέλο και το μέγεθος που σου κάνει και παραγγέλνεις από το δίκτυο. Κράνος 550€ στην βιτρίνα, στο δίκτυο έχει 268€ (πραγματικό παράδειγμα!!) |
|
| |
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τετ Ιαν 12, 2011 8:02 am | |
| τα scorpion για τα λεφτα τους ειναι καλα, εχουν αρκετοι απο εμας, τωρα αν εχεις το κατι παραπανω να διαθεσεις η προταση του ρεμου να παρεις απο ιντερνετ ειναι καλη επιλογη και θα βρεις και ποικιλια |
|
| |
araps jr. member
Φύλλο : Όνομα : Χρηστος Ηλικία : 40 Μοντέλο : FZ1 Fazer 09' Αριθμός δημοσιεύσεων : 140 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Τετ Ιαν 12, 2011 9:22 am | |
| λοιπον πανε στα τοπικα μαγαζια.. δες ποιο κρανος σαρεσει, ποιο εφαρμοζει καλα στο δικο σου κεφαλι, (γιατι καλες οι μαρκες αλλα πρεπει να καθεται καλα και στου καθενος το κεφαλι ομως) και μετα αναζητηση μεσω Ιντερνετ. οποιο κρανος και να αποφασισεις σιγουρα θα το βρεις σε πολυ καλυτερη τιμη.
Εγω παντως εχω το SHOEI και ειμαι ευχαριστημενος!! |
|
| |
3n1s new member
Φύλλο : Όνομα : 3n1s Ηλικία : 36 Μοντέλο : ttr 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Πεμ Ιαν 13, 2011 8:44 pm | |
| ευχαριστω παιδια για την βοηθεια..! μπορει να μου πει κανεις σε τι site να κοιταξω για αγορα απο το ιντερνετ? φανταζομαι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στη μεταφορα, να χτυπησει το κρανος εννοω..? γιατι απο e bay και τετοια τα ψιλοφοβαμαι.. μην μου ερθει τπτ περιεργο ή ελλατωματικο κ δεν μπορω να το στειλω για αλλαγη... γενικα δεν κανουν αλλαγες ολα τα διαδυκτιακα μαγαζια απο οσο ξερω. επισης ενα οικονομικο κρανος που μου προτεινε κ ο μαγαζατορας κ κατι φιλοι μου ειναι το scorpion vx24... βεβαια εγω εχω τις αμφιβολιες μου.. 1ον αν και οδηγαω enduro (ttr 600), δεν πρεπει να παρεχει την ιδια ασφαλεια συγκρητικα με ενα fullface κρανος στα ιδια λεφτα και ετσι σκεφτομαι μπας και αγορασω fullface και 2ον για καλο κρανος δεν ειναι λιγο φθηνο? (145 ευρω στο ιντερνετ). η γνωμη σας ποια ειναι? σαν κρανος το δοκιμασα κ μου καθεται καλα |
|
| |
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Παρ Ιαν 14, 2011 8:07 am | |
| φιλε μου, αφου εισαι απο αθηνα κοιταξε ....ΕΔΩ.... πρωτα να δεις και τεχνικα χαρακτηριστικα και μετα κανε την επιλογη σου, οπως σου προανεφερα εχουμε αρκετα ατομα εδω με διαφορα μοντελα της scorpion και κανεις δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα, η σχεση προιοντος - τιμης ειναι πολυ καλη, τωρα, η τελικη επιλογη ειναι δικη σου. |
|
| |
3n1s new member
Φύλλο : Όνομα : 3n1s Ηλικία : 36 Μοντέλο : ttr 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Παρ Ιαν 14, 2011 2:19 pm | |
| ωραιος ο gatoulis! ωραιο site αυτο.. δεν ειμαι απο αθηνα.. πατρα ειμαι αλλα στο καταστημα που πηγα για το κρανος σ αυτο το site μπαινει και οτι δεν το εχει στο μαγαζι το παραγγελνει επομενως κομπλε.. καλως παιδια ευχαρστω πολυ για τη βοηθεια! θα κατσω να το ψαξω ακομα λιγο κ θα παω απο δευτερα να το παραγγειλω |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Παρ Ιαν 14, 2011 2:35 pm | |
| - 3n1s έγραψε:
- ... απο δευτερα να το παραγγειλω...
Πρόσεξε το κράνος που θα αγοράσεις (τύπο, μέγεθος) να το έχεις δοκιμάσει στο κεφάλι σου οποσδήποτε!! Υπάρχει ο κίνδυνος ακόμα και ίδιο μέγεθος, της ίδιας εταιρείας, αλλά άλλος τύπος να μην σου κάθεται καλά. Οπότε αν έχεις δώσει προκαταβολή θα έχεις προβλήματα με το μαγαζί.. Φιλικά |
|
| |
3n1s new member
Φύλλο : Όνομα : 3n1s Ηλικία : 36 Μοντέλο : ttr 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2010 | Θέμα: Απ: λίγη βοήθεια για αγορά κράνους Σαβ Ιαν 15, 2011 12:17 am | |
| ok rem... thx για την συμβουλη θα το προσεξω αυτο... |
|
| |
|