troume new member
Φύλλο : Όνομα : ΜΑΚΗΣ Ηλικία : 44 Μοντέλο : Fazer 600 (είχα) Αριθμός δημοσιεύσεων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2010 | Θέμα: Να' μαι κι εγώ!!! Πεμ Ιαν 21, 2010 1:11 am | |
| Γεια σας παίδες. Μόλις πληροφορήθηκα από τον Demplar για το φορουμ έσπευσα κι εγώ ως yamahoφιλος να κάνω την εγγραφή μου. Θα πρέπει να σας πω ότι δεν έχω πλέον μηχανή, όχι γιατί βαρέθηκα, αλλά γιατί τραβιέμαι 4 χρόνια στα νοσοκομεία μετά από ατύχημα που είχα με το Fazer. Πάντως η αγάπη για τα YAMAHA είναι μεγάλη και η όλη κατάσταση δεν την έχει σβήσει. Οπότε αν και "αμήχανος" νομίζω πως δικαιωματικά έχω και εγώ μια γωνίτσα "κλεισμένη" εδώ μέσα. Γεια τους φίλους το όνομά μου είναι Μάκης. Κάποιοι βέβαια έχουν μείνει στο Θωμάς αλλά ακούω και στα δύο. Ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα. Ααααα και να μην ξεχάσω είμαι από Καρδίτσα.
ΚΑΡΔΙΣΤΑΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!! |
|
sfairas Site Administrator
Φύλλο : Όνομα : sfairas Ηλικία : 45 Μοντέλο : FZ6 FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 604 Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2009 | Θέμα: Απ: Να' μαι κι εγώ!!! Πεμ Ιαν 21, 2010 1:45 am | |
| - troume έγραψε:
- Γεια σας παίδες. Μόλις πληροφορήθηκα από τον Demplar για το φορουμ έσπευσα κι εγώ ως yamahoφιλος να κάνω την εγγραφή μου. Θα πρέπει να σας πω ότι δεν έχω πλέον μηχανή, όχι γιατί βαρέθηκα, αλλά γιατί τραβιέμαι 4 χρόνια στα νοσοκομεία μετά από ατύχημα που είχα με το Fazer. Πάντως η αγάπη για τα YAMAHA είναι μεγάλη και η όλη κατάσταση δεν την έχει σβήσει. Οπότε αν και "αμήχανος" νομίζω πως δικαιωματικά έχω και εγώ μια γωνίτσα "κλεισμένη" εδώ μέσα. Γεια τους φίλους το όνομά μου είναι Μάκης. Κάποιοι βέβαια έχουν μείνει στο Θωμάς αλλά ακούω και στα δύο.
Ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα. Ααααα και να μην ξεχάσω είμαι από Καρδίτσα.
ΚΑΡΔΙΣΤΑΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!! Κάθε yamahoφιλος είναι δεκτός στην κοινότητα IWATA που όλοι κατοικούμε. Καλώς μας βρήκες, καλή, γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση σου εύχομαι, άντε και με ένα Yamaha σύντομα |
|
dimokritos normal member
Φύλλο : Ηλικία : 39 Μοντέλο : FZ6 Fazer Αριθμός δημοσιεύσεων : 206 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Να' μαι κι εγώ!!! Πεμ Ιαν 21, 2010 2:27 am | |
| καλωσήρθες φίλε, περαστικά να είναι |
|
webmaster Site Administrator
Φύλλο : Όνομα : ΧΡΗΣΤΟΣ Ηλικία : 34 Μοντέλο : αλλο.. Αριθμός δημοσιεύσεων : 340 Ημερομηνία εγγραφής : 17/12/2009 | Θέμα: Απ: Να' μαι κι εγώ!!! Πεμ Ιαν 21, 2010 2:48 am | |
| |
|
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Να' μαι κι εγώ!!! Πεμ Ιαν 21, 2010 7:16 pm | |
| καλως ηρθες και να εισαι παντα καλα.. |
|
demplar new member
Φύλλο : Όνομα : διονυσης Μοντέλο : YAMAΗA R6 2008 Αριθμός δημοσιεύσεων : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010 | Θέμα: Απ: Να' μαι κι εγώ!!! Πεμ Ιαν 21, 2010 7:41 pm | |
| καλως ηρθες ...και ολα θα πανε καλα υπομονη |
|
nive jr. member
Φύλλο : Όνομα : Νίκος Ηλικία : 42 Μοντέλο : fzs 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 68 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Να' μαι κι εγώ!!! Πεμ Ιαν 21, 2010 8:44 pm | |
| καλως ήρθες φίλε!
σύντομα να είναι περαστικά και υπενθυμιζω οτι στο fazerακι μου πάντα χωράει και συνεπιβάτης.... |
|
YAMAHAΚΙΑΣ new member
Φύλλο : Όνομα : Μιχαλης Ηλικία : 34 Μοντέλο : DT 200 WR Αριθμός δημοσιεύσεων : 49 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010 | |
iznogood normal member
Φύλλο : Όνομα : Alexis Ηλικία : 53 Αριθμός δημοσιεύσεων : 173 Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010 | Θέμα: Απ: Να' μαι κι εγώ!!! Σαβ Ιαν 23, 2010 4:02 pm | |
| Καλως ηρθες και περαστικα φιλε Μακη... |
|