REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: C.Edwards υπογράφει με Tech3 Yamaha για 2011 Τρι Σεπ 21, 2010 8:26 am | |
| Ο Colin Edwards έχει υπογράψει από χτες 20 Σεπτεμβρίου 2010 για να τρέχει μία ακόμη σεζόν με την Monster Tech 3 Yamaha στα motoGP "Είμαι ενθουσιασμένος που φθάσαμε σε μια νέα συμφωνία με τον Colin για το πρωτάθλημα MotoGP 2011», λέει ο Herve Poncharal , manager της ομάδας Tech3 . " Η όρεξη και το πάθος του για συμμετοχή σε αγώνες είναι ισχυρότερη από ποτέ και έχει γίνει ένα απίστευτο πλεονέκτημα για την Monster Yamaha Tech3 Team. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας , και έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι παραμένει ένας από τους ταχύτερα αναβάτες στον κόσμο οπότε χαίρομαι που η Tech3 θα συνεχιστεί με τον Colin για ένα ακόμη έτος. " Ο βετεράνος οδηγός βρίσκεται στην Tech3 από το 2008 , βοηθώντας τη γαλλική ομάδα να εδραιωθεί ως η κορυφαία δορυφορική στην κατηγορία των MotoGP. Η επέκταση της σύμβασης ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα MotoGP Motorland Aragon της Ισπανίας , "Είμαι ευτυχής που υπέγραψα νέο μονοετές συμβόλαιο με την Yamaha Tech3 Monster Team », λέει ο Έντουαρντς. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Yamaha και την Tech3 για την ακλόνητη υποστήριξή τους . Είναι τιμή μου να συνεχίσει η μακρά και επιτυχημένη σχέση μου με την Yamaha , τον Herve Poncharal και όλη την Tech3 . Αγαπώ την ομάδα και αισθάνεται σαν μέρος μιας μεγάλης οικογένειας, είμαι ενθουσιασμένος που η περιπέτεια μας μαζί θα συνεχίζει το επόμενο έτος. " O Edwards έχει αυτή την εποχή, την 11η θέση στο πρωτάθλημα, μια απογοητευτική θέση για έναν αναβάτη που τερμάτισε πέμπτος στο πρωτάθλημα του 2009 . λέει ο Έντουαρντς. "Ανυπομονώ να συνεργαστώ και να βοηθήσω τον Cal Crutchlow την επόμενη σεζόν» . λέει ο Έντουαρντς. « Θεωρώ ότι βοήθησα τον James Toseland και τον Ben Spies να προσαρμοστούν όταν έφτασαν στο MotoGP , και εγώ θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνω το ίδιο και για τον Cal , αν χρειάζεται οποιαδήποτε συμβουλή . Νομίζω ότι όλοι μας μπορούμε να προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό 2011. "
Έχει επεξεργασθεί από τον/την REM στις Τρι Σεπ 21, 2010 8:49 am, 1 φορά |
|
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: C.Edwards υπογράφει με Tech3 Yamaha για 2011 Τρι Σεπ 21, 2010 8:48 am | |
| |
|