Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα σου δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχεις στις δημόσιες συζητήσεις για τις μηχανές yamaha! Καλή περιήγηση!
Yamaha-Bikers Hellas
Welcome to the Yamaha-Bikers forum.
Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα σου δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχεις στις δημόσιες συζητήσεις για τις μηχανές yamaha! Καλή περιήγηση!
Yamaha-Bikers Hellas
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
οτι ναναι..... αντε για το χειμωνα να ζεστανει κανα κακκαλακι, αλλα για το καλοκαιρι ??? πουλανε καλοκαιρινα μπουφαν με προστασιες...δεν τα εχουν δει...αλλα και σε τι μηχανακι το δοκιμαζε...τελικα τα v-strom μονο για κληματισμο ειναι...
cookerman normal member
Φύλλο : Όνομα : ΒασίληςΗλικία : 40Μοντέλο : fz6 fazer '05Αριθμός δημοσιεύσεων : 324Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Θέμα: Απ: Κλιματιστικό μηχανής! Τρι Απρ 20, 2010 2:03 am
gatoulis έγραψε:
οτι ναναι..... αντε για το χειμωνα να ζεστανει κανα κακκαλακι, αλλα για το καλοκαιρι ??? πουλανε καλοκαιρινα μπουφαν με προστασιες...δεν τα εχουν δει...αλλα και σε τι μηχανακι το δοκιμαζε...τελικα τα v-strom μονο για κληματισμο ειναι...
εντελώς άκυρο, η αποθέωση του ευ ζην... Κρίμα και μόλις αποχωριστήκαμε το strom καλοκαιριάζει κι όλας.
τι νουμερο!!!! παντως για το καλοκαιρι....μεσα στην αθηνα απο φαναρι σε φαναρι οπου το tdm μου βγαζει ενα θερμο κυμα αερα λες και καθομαι πανω σε κατσαρολα που βραζει... δε θα με χαλαγε!!
Φύλλο : Όνομα : ΒασίληςΗλικία : 40Μοντέλο : fz6 fazer '05Αριθμός δημοσιεύσεων : 324Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Θέμα: Απ: Κλιματιστικό μηχανής! Τετ Απρ 21, 2010 1:33 am
REM έγραψε:
Μακης "...δε θα με χαλαγε!!"
Νάτος ο πρώτος για την ομαδική...
Άλλος;
Φίλτατε REM δεν σ'αναγνωρίζω σαν να το γλυκοκοιτάζεις το gadget. Αντε λογο ιδιότητας (φοτογράφος της λέσχης) σου δικαιολογούμε το πορτ- μπαγκάζ, αλλά οχι και κλιματιστικό!!!
φιλε rem δινω προτεραιοτητα σε μια αλλη ζελατινα,λιγο διαφορετικη και σε ενα ζευγαρι λαστιχα που ειναι ωρα για αλλαγη(δεδομαι προταση επι τουτου)....αλλιως δε με χαλλαγε το κιματιστικο!!!
Θέμα: Απ: Κλιματιστικό μηχανής! Πεμ Απρ 22, 2010 10:48 am
Μακης Όσον αφορά τα λάστιχα (παρακαλώ τους mod's να μεταφέρουν την παρούσα συζήτηση σε νέο topic αφού αλλάζει το θέμα) θα πρέπει να σκεφτείς πάνω από όλα πως χρησιμοποιείς την μηχανή σου.
- Γράφεις πολλά χιλιόμετρα το χρόνο οπότε ένα πιο sport ελαστικό θα "φαγωθεί" γρήγορα και θα χρειάζεσαι συχνή αλλαγή με αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση;
- Κάνεις χαλαρές διαδρομές ή όταν δεις στροφή το γόνατό σου έλκεται από την άσφαλτο;
- Οδηγείς καθόλου εκτός δρόμου έστω και σε καλά στρωμένους χωματόδρομους (δεν μιλώ για endurάδες).
-Το οικονομικό είναι σοβαρός παράγοντας επιλογής ή μπορείς να δεχτείς μία καλύτερη και ακριβότερη λύση (Δεν κέρδισες το joker, τι να σε κάνω)
φιλε rem πολλα χιλιομετρα λογο δουλειας δεν κανω!! με τη πρωτη ευκαιρια ομως το tdm ταξιδευει εμενα και το μαρακι ειτε σε κοντινους προοορισμους (λευκαδα,πατρα,70 km) ειτε μεχρι τα πεθερικα στον πειρεα (320 km ) οπου το tdm παντα(οχι εμεις) αφου πλιρωσει τα διοδια της πατρας ξεχινεται προσπαθοντας να πιασει τον κατσαντονη που λει και ο λαος!!!! θα ηθελα κατι που να συνχορει τις ατσαλιες μου αφου τα αμαθα χερια μου μουδιαζουν στο ταξιδι!!!και ειδικα οταν φοραω τα χειμονιατικα revit γαντακια μου η ατσαλιες στο γκαζι δεινουν και παιρνουν!!! εχω michelen αυτη τη στιγμη αλλα δεν τα εχω χαρει να σου πω την αληθεια!!!