| Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
despot Supreme member
Φύλλο : Όνομα : Σταθης Ηλικία : 57 Μοντέλο : TDM850 '01 Αριθμός δημοσιεύσεων : 670 Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2010 | Θέμα: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τρι Απρ 06, 2010 9:07 pm | |
| Επίθεση από επτά αγνώστους δέχθηκαν χθες το βράδυ δύο νεαροί, ενώ βρίσκονταν με τις μοτοσικλέτες τους σταματημένοι στη διασταύρωση των οδών Αγ. Άννης και Ιεράς Οδού. Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν με ξύλα σε διάφορα μέρη του σώματος τον ένα μοτοσικλετιστή, ενώ ο φίλος του παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει. Οι κακοποιοί, αφού τραυμάτισαν το θύμα τους, του αφαίρεσαν τη μηχανή, με την οποία και διέφυγαν. Το θύμα μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται. Copyright Zougla.gr |
|
| |
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τρι Απρ 06, 2010 9:17 pm | |
| τι να πω για τα απανταχου τσογλανια...... |
|
| |
despot Supreme member
Φύλλο : Όνομα : Σταθης Ηλικία : 57 Μοντέλο : TDM850 '01 Αριθμός δημοσιεύσεων : 670 Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τρι Απρ 06, 2010 9:34 pm | |
| .... αυτό που ενοχλεί gatouli είναι οτι ολες αυτές οι Αμερικανιες κατεβαίνουν έστω και
με χρονοκαθυστέρηση και εδώ , ως αναφορά το έγκλημα βέβαια
γιατί περί εκσυγχρονισμού της αστυνομίας εκεί τείνει να ακολουθούμε τριτοκοσμικές
πρακτικές |
|
| |
dimokritos normal member
Φύλλο : Ηλικία : 39 Μοντέλο : FZ6 Fazer Αριθμός δημοσιεύσεων : 206 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τρι Απρ 06, 2010 10:05 pm | |
| εγώ παρατηρώ ότι παλαιότερα όταν ακούγαμε κάτι παρόμοιο λέγαμε ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό και κρίμα στον άνθρωπο για το κακό που τον βρήκε.
πλέον δεν μας ξαφνιάζουν, τα περιμένουμε λίγο πολύ... και αντί να λυπόμαστε μόνον για τον άνθρωπο που το έπαθε, λυπούμαστε και για μας, και μας καταλαμβάνει τρόμος μήπως είμαστε οι επόμενοι...
πέραν τον επαγγελματιών κλεφτών, αυξάνονται και οι ερασιτέχνες που είναι απελπισμένοι και σε αδιέξοδο. και αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι... |
|
| |
delrules Moderator
Φύλλο : Όνομα : delrules Ηλικία : 45 Μοντέλο : YAMAHA FZ1S FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 1083 Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τρι Απρ 06, 2010 10:34 pm | |
| - dimokritos έγραψε:
πλέον δεν μας ξαφνιάζουν, τα περιμένουμε λίγο πολύ... και αντί να λυπόμαστε μόνον για τον άνθρωπο που το έπαθε, λυπούμαστε και για μας, και μας καταλαμβάνει τρόμος μήπως είμαστε οι επόμενοι...
πέραν τον επαγγελματιών κλεφτών, αυξάνονται και οι ερασιτέχνες που είναι απελπισμένοι και σε αδιέξοδο. και αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι... Ακριβως αυτο σκεφτομαι και εγω καθε φορα που διαβαζω κάτι τετοιο. Καθεσαι στο φαναρι αμεριμνος (ιδιαιτερα τις μικρες ώρες) και λες αντε να αναψει πρασινο μην μου την πεσει κανενας. Οι εταιρίες μοτοσυκλετιστικου εξοπλισμου θα πρεπει σιγα-σιγα να μην εστιαζουν μονο σε καταστασεις ατυχηματος μου φαίνεται... Δυσκολοι καιροί παίδες... Και μπορει να μην ηταν ας πουμε "οικονομικό" το κινητρο, αλλά απλα για να κανουν μια βόλτα και μετα να το βαλουν φωτια πριν το παρατησουν καπου. Τι να πεις. Μακρια απο όλους μας. |
|
| |
nive jr. member
Φύλλο : Όνομα : Νίκος Ηλικία : 42 Μοντέλο : fzs 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 68 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τρι Απρ 06, 2010 11:58 pm | |
| δυστυχώς ετσι τα βλέπω και εγω τα πράγματα...με το παραμικρό κάποιος την πληρώνει
περαστικά στο φιλο.... |
|
| |
jack 4 new member
Φύλλο : Όνομα : νικος Ηλικία : 39 Μοντέλο : fzr 600 genesis streer fighter Αριθμός δημοσιεύσεων : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τετ Απρ 07, 2010 12:26 am | |
| ρε μαγκες λιγο ελεος. και ο μιχαλοπουλος δεν ειχε φραγκα να παρει μοτορι αλλα δεν πιγε να κλεψει μηχανη απο καγκουρα αλλα απο αστυνομικο στα ''τσακαλια''. αυτο δε σημαινει οτι υποστιριζω την συγκεκριμενη πραξη αλλα και παλι ειναι δικο μας λαθος η καθε κλοπη μηχανης. αν αναλογιστουμε λιγο πολυ στα τοσα χρονια που ειμαστε μηχανοβιοι ποσα κλεφτρονια ξερουμε η εχουμε ακουσει κατι για καποιον συγκεκριμενο και καναμε τις παπιες ειτε για δικο μας οφελος ειτε για το οτιδιποτε τοτε ειμαστε κατα καποιο τροπο συνεργοι. συγνωμη αν προσβαλω καποιον μαζι και εμενα αλλα ειναι η αληθεια. |
|
| |
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τετ Απρ 07, 2010 8:06 am | |
| - jack 4 έγραψε:
- αν αναλογιστουμε λιγο πολυ στα τοσα χρονια που ειμαστε μηχανοβιοι ποσα κλεφτρονια ξερουμε η εχουμε ακουσει κατι για καποιον συγκεκριμενο και καναμε τις παπιες ειτε για δικο μας οφελος ειτε για το οτιδιποτε τοτε ειμαστε κατα καποιο τροπο συνεργοι. συγνωμη αν προσβαλω καποιον μαζι και εμενα αλλα ειναι η αληθεια.
πρωσοπικα φιλε σε τετοια περιπτωση ποτε δεν εκανα την ''παπια'' και αν υπηρχε αποδειξη καθοτανε θρανιο αμεσως, αλλιως με την παλια μεθοδο.... |
|
| |
nive jr. member
Φύλλο : Όνομα : Νίκος Ηλικία : 42 Μοντέλο : fzs 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 68 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τετ Απρ 07, 2010 10:39 am | |
| - gatoulis έγραψε:
- πρωσοπικα φιλε σε τετοια περιπτωση ποτε δεν εκανα την ''παπια'' και αν υπηρχε αποδειξη καθοτανε θρανιο αμεσως,
το αυτό...μην τα ισοπεδωνουμε και όλα, οτι θέλουμε να κάνουν οι αλλοι για εμάς , το ιδιο κάνουμε και εμείς.... |
|
| |
jack 4 new member
Φύλλο : Όνομα : νικος Ηλικία : 39 Μοντέλο : fzr 600 genesis streer fighter Αριθμός δημοσιεύσεων : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τετ Απρ 07, 2010 11:45 am | |
| ok ρε μαγκες sorry' αλλα δεν το ειπα απο κακια η για να προσβαλω καταστασεις. απλα επειδη ετυχε καποτε να με φανε και μενα ενα dt πως γινοταν κατα συμπτωση ολοι να ξεραν καποιους που θα ρωτουσαν αν ειναι στα χερια τους η οχι. |
|
| |
nive jr. member
Φύλλο : Όνομα : Νίκος Ηλικία : 42 Μοντέλο : fzs 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 68 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τετ Απρ 07, 2010 12:11 pm | |
| φιλε μου καταλαβαίνω απολυτα αυτο που λες, αλλά αν τυχόν τα γνώρισες αυτά τα άτομα και σταμάτησες εκει, μόνο στο να μάθεις για το εργαλείο σου δλδ, έγινες ένας απο ''αυτούς'' χωρίς παρεξήγηση...βέβαια θα μου πείς και αν τους γνώρισες τι μπορείς να κάνεις τη στιγμή που είσαι σχεδόν σίγουρος οτι δε πρόκειται να ασχοληθεί κανένας ενστολος......σε αυτό το σημείο δεν έχω να σου πω κάτι αλλά τουλάχιστον εχει γινει μια προσπάθεια. (μου έχει τύχει να γνωρίσω μια παρεούλα που ξαφρίζαν κινητά και όταν πηγα στο τμήμα τις περιοχής να τους κανω μια γνωστοποίηση της κατάστασης οι απαντήσεις που πήρα ηταν 1)κλέψαν εσας? θα κάνετε μήνυση? 2) αργα η γρήγορα θα τους βρούμε, μην ανυσηχείτε... ) |
|
| |
jack 4 new member
Φύλλο : Όνομα : νικος Ηλικία : 39 Μοντέλο : fzr 600 genesis streer fighter Αριθμός δημοσιεύσεων : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Τετ Απρ 07, 2010 12:46 pm | |
| αδερφε χαιρομαι που με μιλας ανετα. και αν κανω λιγο χαβαλε ειναι για να σπασει ο ice. φυσικα και ολοι συμποναμε τα παλικαρια αλλο σε αυτο το κρατος δυστηχως ο μονος νομος ειαι τα χερια μας.javascript:emoticonp(' ') |
|
| |
sfairas Site Administrator
Φύλλο : Όνομα : sfairas Ηλικία : 45 Μοντέλο : FZ6 FAZER Αριθμός δημοσιεύσεων : 604 Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2009 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Πεμ Απρ 08, 2010 2:59 pm | |
| Και κλεμμένος και δαρμένος, την κατάρα μου να έχουν τα κωλόπαιδα |
|
| |
kmichalis new member
Φύλλο : Ηλικία : 48 Μοντέλο : FZ6 Αριθμός δημοσιεύσεων : 27 Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2010 | Θέμα: Απ: Άγριος ξυλοδαρμός και κλοπή μοτοσικλέτας Πεμ Απρ 08, 2010 3:53 pm | |
| |
|
| |
|