oikogr6 new member
Φύλλο : Όνομα : γιωργος Ηλικία : 42 Μοντέλο : yzf r1 2009 Αριθμός δημοσιεύσεων : 16 Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2014 | Θέμα: x-lite802r ultra carbon Τρι Οκτ 13, 2015 12:08 am | |
| Καλησπέρα παιδιά,ήθελα να ρωτήσω τι έχετε ακούσει για το συγκεκριμένο κράνος,είμαι πολύ κοντά στην αγορά του καθώς νομίζω πως έχει πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης.Όσοι γνωρίζετε κάτι ή το έχετε οι ίδιοι,ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Επίσης,πού το κατατάσσετε συγκριτικά με shark race-r pro,hjc rpha10+,agv corsa. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι |
|
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: x-lite802r ultra carbon Κυρ Οκτ 18, 2015 8:17 am | |
| Καλημέρα, Χωρίς να είμαι γνώστης των συγκεκριμένων κρανών καθώς είμαι χρήστης Shoei και Arai, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι τα κορυφαία της κάθε εταιρείας με αγωνιστική χρήση και σχεδιασμό, οπότε για μένα θα έπαιζε σημαντικό ρόλο ο παράγοντας κόστος με το HJC να είναι το φθηνότερο και το AGV το μακράν ακριβότερο. Επίσης πριν αγοράσεις οποιοδήποτε, οπωσδήποτε δοκίμασέ το στο δικό σου κεφάλι για να είσαι σίγουρος ότι ταιριάζει στο δικό σου σχήμα κεφαλιού. |
|
oikogr6 new member
Φύλλο : Όνομα : γιωργος Ηλικία : 42 Μοντέλο : yzf r1 2009 Αριθμός δημοσιεύσεων : 16 Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2014 | Θέμα: Απ: x-lite802r ultra carbon Κυρ Οκτ 18, 2015 6:07 pm | |
| Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα είπες REM,απλά ήθελα την γνώμη κάποιου που πιθανόν είχε ήδη αγοράσει κάποιο από αυτά,σαν οδηγό για την δική μου αγορά.Χωρίς να γνωρίζω τιμές από Θεσσαλονίκη,το agv το βρίσκω Αθήνα στα 499euro,νομίζω αρκετά καλή τιμή,παραπλήσια με τα υπόλοιπα που κοιτάζω.
ΥΓ Γωρίζει κανείς αν το x-lite είναι full carbon ή είναι κράμα ανθρακονήματος και αραμιδίου?
|
|