Γεια σε ολους και καλως σας βρηκα.
Αγορασα πριν δυο περιπου εβδομαδες μια FJR 1300 του '04. Επειδη δεν γνωριζω καθολου τη μηχανη θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σε εσας που την καβαλατε χρονια.
Η βοηθεια σας θα μου ειναι ιδαιτερα χρησιμη να καταλαβω καποια πραγματα. Γιαυτο σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Οταν λοιπον η μηχανη ειναι κρυα, εχει εναν ηχο καταπληκτικο ( τουλαχιστον για εμενα). Οσο ομως ζεστενεται, αρχιζει και ακουγεται ενας μεταλικος;;;;; ενας πλαστικος;;; θορυβος σαν να ακουμπαει η φτερωτη του βεντιλατερ καπου, χωρις ομως το βεντιλατερ να δουλευει.
Την πηγα εκει απ΄οπου την αγορασα και μου ειπαν οτι ειναι πολυ φυσιολογικο διοτι ακουγετε η καδενα που βρισκεται μεσα στη μηχανη για την μεταδοση της κινησης.
Ειναι ετσι βρε παιδια η η μηχανη εχει βλαβη;;;;
Δευτερον. Τα ελαστικα οταν την πηρα ηχαν αερα, 40 εμπρος και 40 πισω. Επειδη μου φανηκαν υπερβολικα κατεβασα την πιεση στα 37 -37. Ποια ειναι η σωστη; Διοτι οταν ρωτησα τον πωλητη (αντιπροσωπεια YAMAHA απο εκει οπου την αγορασα) μου ειπαν οτι πρεπει να εχει 42 πισω 36 εμπρος.
Εχω την αισθηση οτι καιει πολυ καυσιμο. Με 30€ εκανα 190 χιλιομετρα. Ειναι σωστη η καταναλωση;;;;
Αυτες τις ερωτησεις ειχα προς στιγμην και περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας.
Χιλια ευχαριστω.