Πως μπορεί κάποιος να κάνει την ημέρα του εξαιρετική;
Απλά να την περάσει με φίλους σε καταπληκτικά μέρη οδηγώντας την αγαπημένη του μηχανή.
Έτσι και εγώ το Σάββατο που πέρασε.
Η ιδέα λοιπόν ήταν του φίλου Λευτέρη LEFT που μετά το ατύχημα που είχε τον τραυματισμό του ( όχι σοβαρά ευτυχώς) και την πλήρη καταστροφή της μηχανής του έφτασε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα του.
Έτσι λοιπόν το Σάββατο και μετά την αγορά της νέας του μοτοσυκλέτας ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας βόλτα.
Μουσική λοιπόν και πάμε.
Η διαδρομή που αποφασίστηκε ήταν ΑΥΤΗ
Έτσι κατά τις 9:30 το πρωί βρισκόμαστε στο σημείο συνάντησης όπου συναντήσαμε τυχαία τους φίλους Alarm και Naftilo που πήγαιναν σε άλλη βόλτα.
Καλορίζικο το ΚΤΜ Στέφανε. Σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να το καταευχαριστηθείς.
και ο Θωμάς με το ζωντανό του
Μετά απο λίγο ήρθε και ο Λευτέρης με το νέο του απόκτημα.
Τον ΓΟΥΝΤΥ ΤΟΝ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟ SUZUKI V STROM 1000. Kαλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου.
Εδώ τα παιδιά φωτογραφίζονται με τον ΓΟΥΝΤΥ
Εδώ η καλή μου :wub: που διακριτικά βλέπει τις 1000άρες
Η διαδρομή λοιπόν απο παλιά εθνική περνάει την Κόρινθο και απο εκεί στρίβουμε για Σολωμό, Χιλιομόδι, Νεμέα και αφού περνάμε το Ψάρι φτάνουμε στην Στυμφαλία και περνώντας τη κάνουμε στάση στο Καρτέρι για καφέ.
Ο καιρός πολύ βαρύς αλλά η πρόγνωση έλεγε ότι δεν θα βρέξει άλλο.
Εδώ στο ζεστό καφέ.
Συνεχίζουμε λοιπόν με την διαδρομή να περνάει απο Καστανιά
και να καταλήγουμε στην λίμνη της Δόξας
Μερικές φωτό ακόμα στη λίμνη της Δόξας
Φεύγοντας λοιπόν απ΄την λίμνη ακολουθήσαμε την διαδρομή για Γκούρα, Ευρωστίνα, Δερβένι και απο εκεί επιστρέψαμε Αθήνα.
Εδώ σε μια στάση μας πάνω στο βουνό βλέποντας την...
Έτσι λοιπόν επιστροφή στην Αθήνα απόγευμα μετά απο 388 χλμ.
Να ευχαριστήσω τον φίλο Λευτέρη LEFT για την εξαιρετική παρέα του και να του ευχηθώ να έχει πολλά και καλά χλμ με τον Γούντυ του.
Σύντομα θα ακολουθήσουν και κάποια βίντεο