rikino new member
Φύλλο : Όνομα : xristos Μοντέλο : Αριθμός δημοσιεύσεων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2014 | Θέμα: dreaming bike Σαβ Απρ 26, 2014 11:09 am | |
| γειά σας είμαι καινούργιος στο forum δεν ξερω αν ειναι σωστο το μερος για να ποσταρω αυτο το μυνημα ( αν δεν ειναι παρακαλω τους admin να το μεταφερουνε ) δεν εχω μηχανή αλλα γενικα θελω να πραγματοποιήσω ενα ονειρο που ειχα απο μικρος να ανευω συνοδηγος σε μια μεγαλη μηχανη R1 η κατι παρομοιο...μενω εδεσσα αλλα έρχομαι και 100km μακρυα για να γινει πραγματικοτητα ενας απο τους στοχους που ειχα απο μικρος.... ξερω μπορει να ακουγεται λιγο τρελο αλλα για μενα σημαινει αρκετα γιατι δεν θελω να γερασω και γενικα να μην εχω κανει πραγματα στην ζωη μου...
ευχαριστω για το χρονο σας που διαβασατε το ποστ μου... |
|
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: dreaming bike Σαβ Απρ 26, 2014 11:27 am | |
| γεια σου και σενα, το ποστ εχει μεταφερθει στην ενοτητα ''νεο μελος'' , εκει που πρωτογραφουν τα νεα μελη του φορουμ. λοιπον για να ανεβεις συνοδηγος ειπες? δλδ τι ηλικία εχεις τωρα? στην εδεσσα δεν εχεις καποιο φιλο με μηχανη για να πατε βολτα? και συμφωνα με αυτα που γραφεις σε βρισκω αρκετα απαισιοδοξο λεγοντας οτι θα γερασεις πριν κανεις καποια πραγματα, τεςπα ας μην το κουρασω αλλο το θεμα.... Παντως εισαι καλοδεχουμενος για την επομενη βολτα οποτε γινει και βολεψει, πιστεω καπου θα βολευτεις και εσυ αφου αυτο ειναι ενα απο τα ονειρα σου, |
|
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: dreaming bike Σαβ Απρ 26, 2014 12:13 pm | |
| Καλώς ήρθες Χρίστο στο Forum. Αυτό που ζητάς είναι κάπως δύσκολο. Όντας άγνωστος δύσκολα θα σε ανεβάσει κάποιος πάνω στη μηχανή του, πόσο μάλλον σε βόλτα ή ακόμα χειρότερα να σου δείξει τις δυνατότητες μιας supersport μηχανής. Ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι ασφάλειας και των δύο, αλλά και πιθανότητα να μη ευχαριστηθεί κανείς την προσπάθεια. Το λογικότερο είναι να βρεις ένα φίλο ή να αρχίσεις να συναναστρέφεσαι με άτομα του χώρου, και αφού είσαι από Έδεσσα, εκεί έχετε το : Μ.Ο.Ε. - Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Έδεσσας 25η Μαρτίου 17 23810-29514 moe@waternet.gr |
|
rikino new member
Φύλλο : Όνομα : xristos Μοντέλο : Αριθμός δημοσιεύσεων : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2014 | Θέμα: Απ: dreaming bike Σαβ Απρ 26, 2014 8:13 pm | |
| gatoulis έχεις μεγάλο δίκιο... 27 χρονών είμαι |
|
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | |
zygos30 Fazer Club
Φύλλο : Όνομα : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Μοντέλο : FZS 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 142 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2013 | Θέμα: Απ: dreaming bike Δευ Απρ 28, 2014 11:44 pm | |
| |
|
loui Fazer Club
Φύλλο : Ηλικία : 56 Μοντέλο : fazer 600 Αριθμός δημοσιεύσεων : 1080 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2010 | Θέμα: Απ: dreaming bike Τρι Απρ 29, 2014 8:51 pm | |
| |
|