καλησπέρα παιδιά τα φώτα σας λίγο .εχω ενα z1000 του 2004 και ειναι να κανω τράμπα με κάποιο R1 2008 με 35000χιλ
με πολλά εχτρα και ο τύπος το κανει ανταλλαγή με το δικο μου μια η άλλη, αλλά εχει ενα θέμα, του σβήνει λέει οταν ανεβάζει θερμοκρασία, άλλαξε πηνία γιατί του είχαν πει οτι αυτά είναι το θέμα, αλλά τα ιδια , μετα του είπαν οτι ειναι το πρόγραμμα που του δίνει πολυ αερα mamjet και το κατάργησαν αλλα τα ιδια και τωρα αυτος μου λέει οτι ειναι το βολάν 500ευρω
ζημιά που του τα δίνω και το φτιάχνει η μου το δίνει ετσι και το φτιάχνω εγω .
τώρα το θέμα μου ειναι μήπως μπλέξω και τρέχω απο συνεργεία σε συνεργεία και δεν βρίσκουμε τι έχει, σαν να ειναι κτμ η θα βρω λύση?. απο την αλλη δίνω και εχτραδακια του για να βγάλω την ζημιά ,α ξέχασα να πω οτι έχει πολυεστερικό κουστούμι και την μαμα ουρά μαζί με πολυεστερικά αν και κόκκινη σέλλα το άσπρο εχει ξανα βαφτεί το μηχανάκι, έπειτα δεν εχει φανάρι μονο κατι φωτάκια . τι λετε ρε παιδιά βρομάει πολυ?
και ο μηχανικός μου να το δει οκ μέχρι πόσα μπορεί να δει και αν δεν μείνει στο συνεργείο του μεσα πως θα δει το πρόβλημα?.
αυτο ειναι το μηχανάκι του .καλα καποια βαψίματα πρέπει να πέσουν μαύρες δαγκάνες τα φαναράκια μαύρα σέλες μαύρες εξατμίσεις mivv βγάλσιμο η ταινια απο την ζαντα και το monster
και το δικο μου