REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων! Τρι Ιουν 11, 2013 12:50 pm | |
| Απολαυστικές δημοσιογραφικές ιστορίες
1. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα, ο κύριος Μέσι; - Ναι. - Ευχαριστώ. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: «Είπε ναι ο Μέσι!»
2. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο; - Ναι. -Πείτε μου όχι. - Γιατί; -Έτσι. Πες μου όχι μη γίνει χαμός. - Ρε άντε παράτα μας. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: «Δεν λέει όχι ο Ρονάλντο»
3. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα, ο κύριος Ροναλντίνιο; - Ναι. - Αν σας έδιναν 200.000.000 ευρώ το μήνα για να πάτε στον Παναθηναϊκό θα το συζητούσατε;. - Εννοείται. Ποιος θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση; ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Ροναλντίνο: «Ποιος θα έλεγε όχι σε μία πρόταση του Παναθηναϊκού;»
4. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα, ο κύριος Βαλντέζ; - Ναι. - Τον ΠΑΟΚ τον ξέρετε; - Ναι, είδα φέτος έναν αγώνα του. - Κερνάω παγωτό. Θέλετε;. - Αμέ. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βαλντέζ: «Ξέρω και θέλω»
5. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα, ο κύριος Τιάγκο; - Ναι. - Τι νούμερο φανέλα φοράτε; - XL - Α, κρίμα. Έχετε κερδίσει μια φανέλα της ΑΕΚ αλλά είναι XXXXL. Μάλλον σας είναι μεγάλη ε; - Ναι, αδερφέ. Πολύ μεγάλη. Μην τη στείλεις. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τιάγκο: «Πολύ μεγάλη η φανέλα της ΑΕΚ για μένα!»
6. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι; - Ναι. - Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και ανόητος μέχρι αηδίας. - Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: «Μόνο Θρύλος!»
8. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα, ο κύριος Μπενζεμά; - Ναι. - Τηλεφωνούμε από τη γραμματεία ισότητας. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν κατά τη διάρκεια του οργασμού θεωρείτε ότι ο άνδρας πρέπει να λέει στη σύντροφό του «έρχομαι» ή να της μιλάει πρόστυχα και με βρισιές; - Εεεεε, έρχομαι. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μπενζεμά: «Ε Ε Ερχομαι!»
9. Ντριν Ντριν... - Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα. - Καλημέρα. - Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το Πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις; - Γυρίζω. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νίνης: «Γυρίζω!»
10. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα ο κύριος Πέρεθ; - Μάθαμε ότι θέλετε τον Φετφατζίδη στη Ρεάλ. Ισχύει; - Ποιος είναι αυτός; - Ο Φετφατζίδης. Του Ολυμπιακού. - Δεν τον ξέρω. - Πάτε καλά; Ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του. Έχει χαλάσει τον κόσμο για να τον πάρει. - Ε, αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς. Εμένα τι μου το λέτε; ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: «Βόμβα από Πέρεθ για Φέτφα! Αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς»
11. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι; - Ναι; - Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα; - Όχι. - Θέλετε να έρθετε; - Ναι, βεβαίως. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: «Θέλω Ελλάδα!»
12. Ντριν Ντριν... - Καλημέρα ο κύριος Νεϋμάρ; - Ναι. - Συγχαρητήρια για τη μετεγγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; Ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα; - Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμάρ: «Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό»
πηγή : http://www.newsbeast.gr |
|