| Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου Τρι Φεβ 14, 2012 9:09 pm | |
| Το αυτοκίνητο του Πασκάλ Πρόκοπ έχει σίγουρα τον πιο θερμό συνοδηγό.Ο πολυμήχανος Ελβετός από την πόλη Μέτμενστετεν-25 χιλιόμετρα νότια της Ζυρίχης είχε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα.Για να ζεσταίνεται την ώρα που οδηγεί αφού του χάλασε το καλοριφέρ αποφάσισε να εγκαταστήσει μια αυτοσχέδια ξυλόσομπα. Με μια καμινάδα για να φεύγει ο καπνός από την καύση των ξύλων και μια άδεια από την αρμόδια υπηρεσία της χώρας, ο κ. Πρόκοπ κυκλοφορεί ελεύθερα στους δρόμους της παγωμένης αυτή την περίοδο, από το δριμύ ψύχος, Ελβετίας. πηγή : http://www.zougla.gr REM : Έχω ιδέα! Αντικαθιστούμε τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με μία σόμπα με την οποία ζεσταίνουμε νερό, δημιουργώντας ατμό, η πίεση του οποίου κινεί τον στρόφαλο. Μυρίζομαι τρελές δουλιές στην ελλάδα! Κάθε γειτονιά και ένα μαγαζί ξυλοκίνησης...(κάτι σαν την υγραεριοκίνηση ένα πράγμα). |
|
| |
gkcarbons normal member
Φύλλο : Όνομα : giorgos Ηλικία : 54 Μοντέλο : fz1s Αριθμός δημοσιεύσεων : 281 Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011 | Θέμα: Απ: Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου Τρι Φεβ 14, 2012 9:23 pm | |
| Ιδέα!!!!!!!!!!!!!! Άν μας χαλάσει το air condition το καλοκαίρι,στο κάθισμα του συνοδηγού θα βάζουμε μια "κολόνα'' πάγο. |
|
| |
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | |
| |
motzo normal member
Φύλλο : Όνομα : Chris Ηλικία : 37 Μοντέλο : R1 2004 Αριθμός δημοσιεύσεων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2011 | Θέμα: Απ: Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου Πεμ Φεβ 16, 2012 12:29 am | |
| Παιδιά μην αγχώνεστε.Με 2 ευρώ την ώρα έρχομαι στο αυτοκίνητο σας και σας κάνω αέρα το καλοκαίρι για να μην ζεσταίνεστε και τον χειμώνα σας παίρνω αγκαλιά μέσα στο δασύτριχό μου στήθος για να μην κρυώνετε!
Το κινητό μου είναι 69ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ8!
Όχι πλασιέ και χασομέρηδες!!!Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!!!
0χα0χ0αχ0αχ0αχ0α0χα0χα0χα0χα0
|
|
| |
VincentVanGoat new member
Φύλλο : Όνομα : Κώστας Κατσίκης Ηλικία : 33 Μοντέλο : XT225 serow/z 50 Αριθμός δημοσιεύσεων : 22 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 | Θέμα: Απ: Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου Πεμ Φεβ 16, 2012 12:37 pm | |
| - motzo έγραψε:
- Παιδιά μην αγχώνεστε.Με 2 ευρώ την ώρα έρχομαι στο αυτοκίνητο σας και σας κάνω αέρα το καλοκαίρι για να μην ζεσταίνεστε και τον χειμώνα σας παίρνω αγκαλιά μέσα στο δασύτριχό μου στήθος για να μην κρυώνετε!
Το κινητό μου είναι 69ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ8!
Όχι πλασιέ και χασομέρηδες!!!Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!!!
0χα0χ0αχ0αχ0αχ0α0χα0χα0χα0χα0
Γίνονται εκπτώσεις σε φοιτητές??? |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | |
| |
gatoulis Moderator
Φύλλο : Όνομα : gatoulis Μοντέλο : joc r Αριθμός δημοσιεύσεων : 1808 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου Παρ Φεβ 17, 2012 7:46 am | |
| |
|
| |
motzo normal member
Φύλλο : Όνομα : Chris Ηλικία : 37 Μοντέλο : R1 2004 Αριθμός δημοσιεύσεων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2011 | Θέμα: Απ: Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου Παρ Φεβ 17, 2012 12:35 pm | |
| Πέρα απο την πλάκα,μου φαίνεται θα γυρίσουμε πάλι πίσω στα παλιά.Θα δημιουργήσουμε ατμοκίνητα αυτοκίνητα όπως τα καραβάκια που διέσχιζαν παλιά τους ποταμούς του Αμαζονίου τα οποία ήταν εξολοκλήρου ατμοκίνητα.Βέβαια δεν κράτησαν και πολύ τα μοτέρια τους και στην συνέχεια έβαλαν και τους "μύλους" δεξιά και αριστερά.
Εγώ σκέφτηκα άλλη ιδέα REM:Στις ζάντες του αυτοκινήτου εφαρμόζουμε μικρές ροδίτσες (κάτι σαν βοηθητικές ένα πράγμα) οι οποίες θα ακουμπάνε στην άσφαλτο δημιουργώντας τριβή.Λοιπόν,στον αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου βάζουμε έναν συλλέκτη ενέργειας ο οποίος θα μαζεύει αυτά που πρέπει.Είπα σκέτη ενέργεια πριν και θα καταλάβετε γιατί.Στον ουρανό του αυτοκινήτου "κοτσάρουμε" και εναν ηλιακό ο οποίος θα μαζεύει την ηλιακή ενέργεια και θα την στέλνει μέσα στο κουτάκι που είπαμε πριν.Εκεί μέσα λοιπόν μετά απο κατάλληλη επεξεργασία της ύλης και των μορίων γίνεται ένα "BIG BANG" δημιουργώντας το κατάλληλο ενεργειακό μόριο ώστε να κινηθεί ο στρόφαλος.
Υ.Γ.:Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!BIG BANG μπορεί να γίνει γενικότερα!Το πιάσατε το υπονοούμενο εεεεεε?????Έτσι δημιούργησα λοιπόν τον κινητήρα BIG BANG για τα αυτοκίνητα!!!!Χειροκρότημα??? |
|
| |
Aris_Tsek normal member
Φύλλο : Όνομα : Άρης Ηλικία : 35 Μοντέλο : R1 04 Αριθμός δημοσιεύσεων : 273 Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2011 | Θέμα: Απ: Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου Παρ Φεβ 17, 2012 3:38 pm | |
| |
|
| |
REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: Απ: Ξυλόσομπα αντικατέστησε χαλασμένο καλοριφέρ αυτοκινήτου Παρ Φεβ 17, 2012 10:01 pm | |
| - motzo έγραψε:
- ...Έτσι δημιούργησα λοιπόν τον κινητήρα BIG BANG για τα αυτοκίνητα...
Φαντάζεσαι να συνδιάσουμε τις ιδέες μας σε ένα αυτοκίνητο; θα έχουμε ένα:realy BIG BANG |
|
| |
|