REM Global Moderator
Φύλλο : Όνομα : Barovios Ηλικία : 51 Μοντέλο : KTM 1290 GT, Χmax300 Αριθμός δημοσιεύσεων : 2937 Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2010 | Θέμα: O Checa προ(σ)καλεί τον Rossi σε αγώνα! Πεμ Σεπ 01, 2011 1:57 pm | |
| Στην πίστα της Imola Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Carlos Checa «έριξε το γάντι» στον Valentino Rossi. Σε δηλώσεις του στον Ιταλικό Τύπο, ο Ισπανός αναβάτης της Ducati στο WSBK προσκάλεσε τον «Vale» σε ένα αγώνα στην πίστα της Ιmola. Η αλήθεια είναι ότι ο Checa, με την 1198, αρκετές φορές ήταν ταχύτερος του Rossi, με την GP11.1 σε ίδια πίστα! (REM : δε βάζουν την 1198 στο motoGP, μπας και δουν χαΐρι; ).Ο Ισπανός αναβάτης δήλωσε σχετικά: «Το γεγονός αυτό προκάλεσε διαμάχες στην Ιταλία και αρχίζει να μου αρέσει. Για να πω την αλήθεια, γίνομαι λίγο Ιταλός. Μου αρέσει που είμαι πιο γρήγορος από αυτόν. Δεν είναι φυσιολογικό να σημειώνουμε τους ίδιους χρόνους με μια μοτοσυκλέτα παραγωγής και με μία πρωτότυπη και αυτό δείχνει ότι ο Rossi αντιμετωπίζει προβλήματα. Είναι ο καλύτερος, Διάβολε!, είναι αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι όταν θα αγωνιστεί με την 1198 θα του αρέσει πραγματικά και ειλικρινά θα ήθελα να ανταγωνιστώ μαζί του. Στις 25 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στην Imola και θα ήθελα να τον προσκαλέσω επίσημα. Valentino, έλα έστω για μία φορά.» REM : Μήπως έχουν μπλέξει λίγο τα ...ποδαράκια τους στην DUCATI. πηγή : http://www.motograndprix.gr |
|